Støttestrømper i bambus

Bambus støttestrømper er behagelige støttestrømper i det blødere takket være dets materiale, der er mere bøjeligt end andre tekstiler. Bambus viskose kompressionsstrømper er blevet populære, både som en støttestrømpe til at bære derhjemme, fritiden eller på arbejdspladsen. Årsagen er de specifikke egenskaber ved bambusviskose, der giver fødderne et godt klima at være i, bidrager til et bedre helbred og hjælper med at lindre forskellige fodproblemer. Samtidig minimerer støttestrømperne følelsen af ømme, trætte, hævede ben og fødder.

Støttestrømperne er perfekte til sommer, forår og alle årets varme dage, da støttestrømperne er designet i bambus. Bambusviskose har naturlige, fugtabsorberende egenskaber, der hjælper med at give et sundere og friskere klima til fødderne.

Bambuviskos er et ekstra blødt, glat og smidigt materiale, der giver komfort til dine fødder og en god følelse hele dagen lang. Materialet i støttestrømperne består af glatte og runde fibre, der er skånsomme mod føddernes hud - så derfor passer sokkerne også til dig, der har problemer med følsomme fødder eller har følsom hud.

Hvad er fordelene ved støttestrømper i bambus?

Der er flere forskellige fordele ved at bruge støttestrømper lavet af bambusviskose:

- Blødt og glat materiale, der giver en dejlig og blød følelse til ben og fødder
- Fugtabsorberende egenskaber og naturlige hurtigtørrende egenskaber
- Giver et køligt og behageligt klima til ben og fødder
- Modvirker fodsved og ildelugtende fødder
- Kompressionsteknologi, der øger blodcirkulationen og modvirker forskellige fodproblemer såsom:

- Ømme fødder
- Trætte fødder
- Hævede ben
- Hævede fødder
- Åreknuder

Hvilke bambusstøttestrømper er bedst?
Det kan være svært at vide, hvilke støttestrømper der passer bedst til dig og dine behov. I denne kategori vil du se støttestrømper i klasse 1 og i klasse 2 og i forskellige længder, både som klassiske knælange støttestrømper og som ankelstøttestrømper. Men hvis du vil se vores bedst sælgende bambus kompressionsstrømper, kan du klikke her.

Bambusstøttestrømper til gravide
Bambus viskose kompressionsstrømper er blevet populære hos gravide kvinder. Årsagen er, at bambus støttestrømper er blødere end andre støttestrømper, hvilket gør dem nemmere at tage af og på – noget der kan være ekstra svært, når man er gravid. Men det er også takket være, at støttestrømperne er med til at give et køligere klima for fødder og ben. Hvilket igen modvirker fodsved, svedige ben og ildelugtende fødder. Derfor er bambus støtte sokker blevet populære hos dem, der er gravide.