Mabs-bomull-bred-svart-cotton.jpg
Mängdrabatt
Bred Läst
Mabs-bomull-bred-svart-cotton.jpg

Mabs Støttestrømper Bomull Bred Sort

129 kr.

Størrelsese størrelsesguide

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Størrelseguide

Mabs støttestrømper bomuld brede sorte, bløde og behagelige støttestrømper med en mere generøs pasform til dig med lidt stærkere lægge.

Støttestrømper er velegnede til dem, der har problemer med ømme og trætte fødder og kan bruges til at forebygge åreknuder.
Kompressionsklasse 1 15-21 mmHg med gradueret tryk, der er stærkest ved anklen og derefter falder opad, hvilket fremmer blodcirkulationen og mindsker risikoen for hævede ben og fødder og giver en mere energisk følelse.

Brug støttestrømper, hvis du går og står meget, fx på arbejde, eller hvis du ofte sidder eller står stille, hvilket betyder, at dine lægmuskler ikke aktiveres på samme måde, som når du bevæger dig. Med støttestrømper aktiverer du dine ben, og du undgår den der trætte, ømme følelse, der kan opstå efter en lang dag på arbejde.

Farve: Sort
Materiale: 63% bomuld, 27% pomyamid, 10% elastan
Vaskeanvisning: 60 grader, sokkerne kan centrifugeres og tørretumbles
Kompressionsklasse: 1 (15-21 mmHg)
Produceret i Italien

Vælg den rigtige størrelse:
For at finde den rigtige størrelse af støttestrømper, bør du tage dine ankel- og lægmål. Mål ankel hvor du er smallest og læg hvor du er bredest. Målingerne bør tages tidligt om morgenen, før ben og fødder når at hæve.

Mabs støttestrømper er skabt med en lang og dokumenteret erfaring med medicinske kompressionsstrømper. Mabs er kendt for deres brede udvalg af støttestrømper med kompression til forskellige brugstider.