• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Ensfarvede støttestrømper

Ensfarvede støttestrømper er støttestrømper i enkle og ensfarvede mønstre. Ensfarvede støttestrømper er perfekte til dig, der har problemer med ømme, trætte, hævede ben og fødder, men som foretrækker en mere diskret støttestrømpe. Støttestrømperne hjælper dig med at holde dine ben friske, uanset hvordan din hverdag ser ud.

Ensfarvede strømper er velegnede til arbejde, derhjemme eller i fitnesscenteret. Ud over det forebygger støttestrømperne følelsen af ømme, trætte ben og fødder. Støttestrømper bruges også til at forebygge åreknuder og lindre forskellige problemer, der opstår under blodcirkulationen. Vores enkeltfarvede støttestrømper har kompressionsklasse 1 (15-18 mmHg) og er velegnede til både herrer og damer. Støttestrømperne er også velegnede til dig, der er gravid, dig, der har problemer med åreknuder, problemer med hævede ben og fødder eller som har dårlig blodcirkulation.  Eller til dig, der bare sætter pris på den behagelige og skønne følelse, som støttestrømperne giver dig, dine fødder og ben.

Hos os finder du støttestrømper og kompressionsstrømper fra flere forskellige mærker og i flere forskellige materialer. Afhængigt af om du har brug for en enkeltfarvet støttestrømpe til arbejde eller en stilren støttestrømpe til festen, har vi noget der passer dig. Læs mere om de forskellige støttestrømper og deres egenskaber ved at klikke på den støttestrømpe, der tiltaler dig mest. 

79 produkter

79 produkter

Du har set 36 ud af 79 produkter