• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
Minfot-Stödstrumpor-Bomull-Melange-5-pack.jpg
Mängdrabatt
Minfot-Stödstrumpor-Bomull-Melange-5-pack.jpg
stödstrumpor-minfot-melange-bomull.jpg
stödstrumpor-klass-1-minfot-melange.jpg
melange-stödstrumpor-minfot.jpg
stödstrumpor-i-ekologisk-bomull-minfot-melange.jpg

Minfot Støttestrømper Bomuld Eco Melange 5-pak

499 kr.

Farve

 • Minfot-Stödstrumpor-Bomull-Melange-5-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Bomull-Safari-5-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Pastell-Bomull-Eco-5-pack.jpg
 • prickiga-stödstrumpor-minfot-viola-5-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Bomull-Eco-Svart-5-pack.jpg

Størrelsese størrelsesguide

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Størrelseguide

Vaskeråd

Svensk designede støttestrømper fra Minfot i en praktisk 5-pak - et par støttestrømper til hver dag, for øget komfort og velvære.

Støttestrømperne har et gradueret tryk i kompressionsklasse 1 (15-21mmHg) og er strikket i en blød og behagelig bomuldsblanding, der føles behagelig mod huden. Trykket er stærkest ved ankelen og falder op mod læggen, for at fremme blodgennemstrømningen i benene. Strømper med kompression modvirker risikoen for at lide af trætte, ømme eller hævede ben og give en mere opmærksom følelse.

Støttestrømperne er ideelle til dem, der står og går meget, men også for dem, der har et stillesiddende job, for eksempel på kontorer, hvor lægemusklerne ikke aktiveres så meget. Dette kan give anledning til en følelse af træthed i fødder og ben, og derefter hjælper kompressionen i støttestrømperne til at øge blodcirkulationen og modvirke dette.

Støtestrømperne er designet i økologisk bomuld, der er OEKO-TEX-certificeret, hvilket betyder, at tekstilet i det færdige produkt er helt fri for usunde kemikalier. Supportstrømperne har også emballage, der er FSC-certificeret. Designet med en ekstra flad og blød tåfals for at minimere ubehag og give komfort

Takket være kompressionsklassen på støttestrømperne er strømperne perfekte til gravide, dem der tilbringer mange timer stående på arbejdet, eller til dem, der har brug for flyvestrømper under rejser.

Størrelsesguide: Når du vælger størrelsen på støttestrømper, skal du starte fra omkredsen af læggen og ankelen i første omgang, dette er således, at den graduerede kompression vil være korrekt og give den tilsigtede effekt. For at finde ud af, hvad dine mål er, skal du tage et målebånd og måle din ankel, hvor den er smallest og læggen, hvor den er bredest. Vi anbefaler, at du foretager målingerne straks om morgenen, inden du står op for at få en så nøjagtig måling som muligt. Se derefter størrelsestabellen på et separat billede, der hører til produktet.
 
Farve: Melange | Et par lyseblå, et par blå, et par mørkeblå, et par lysegrå og et par mørkegrå
Forstærket i tå og hæl | Forstærkningen er strikket i blødt bomuld, for at give en glat og blød følelse til huden på fødderne.
Designet med en ekstra flad og blød tå for at minimere ubehag og give komfort
Materialer:  55% økologisk bomuld, 29 % polyamid & 16 % elastan
Vaskbar: 40 grader, brug ikke skyllemiddel, må ikke tørretumbles. 
Kompressionsklasse: 1 (15-21 mmHg)
FSC-certificeret til emballage
OEKO-TEX® 100-certificeret 
Minfot-logo broderet under foden
Lavet i Portugal
Størrelsesguide: Når du skal vælge størrelse til støttestrømper, skal du udover din skostørrelse også vide, hvad dine ankler og lægmål er. Brug et målebånd til at måle omkredsen og tag målene direkte om morgenen, inden benene har haft mulighed for at hæve. Mål omkring anklen, hvor den er smallest, og omkring læggen, hvor den er bredest.
 
Teknologi:
- Blød og flad tåsøm
- Blød elastik med 1:1 rib for behagelig pasform
- Strikket med 200 nåle for at opnå høj kvalitet og komfort
- Forstærket under foden, fra tå til hæl
- Gradueret kompression, klasse 1
 
Støttesokkene passer for de som har problemer med ulike fotproblemer som:
- Ømme og trætte fødder
- Åreknuder
- Hævede ben og hævede fødder

 
Designet i Sverige af Minfot og fremstillet i Europa. 

 
Støttestrømperne er produceret i Europa, med nøje udvalgte materialer og i produktionen anvendes solenergi fra fabrikkens eget solcelleanlæg. Når vi producerer vores Minfot støttestrømper, har vi altid fokus på innovation, kvalitet og bæredygtige materialer – alt fra tråden der bruges i produktionen til emballagen der sidder rundt om støttestrømperne.