• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Flerpak støttestrømper

Flerpak støttestrømper giver dig et par støttestrømper til hver dag. I vores sortiment finder du flerpak støttestrømper og støttestrømpebukser, der er skabt for at gøre hverdagen lettere og gøre så du kan gå mere behageligt og mere sikkert. Vores flerpak støttestrømper er unikt samlet af vores team for at imødekomme alle slags behov. Flerpakken fås fra flere kendte mærker som Supcare og Funq Wear.

Vores flerpak støttestrømper giver dig nemt og enkelt et par støttestrømper til hver dag, så du kan nyde mere af hverdagen, uanset hvordan den ser ud. Støttestrømperne fås i flere forskellige farvekombinationer og mønstre. De lidt mere farverige støttestrømper til dig, der kan lide at have en ekstra farverig hverdag. Eller de lidt mere stilrene, til dig, der sætter pris på det rene og klassiske look. Uanset hvordan støttestrømperne ser ud, er de alle bløde, behagelige og giver trætte ben og hævede fødder et nyt liv.

Flerpak støttestrømper fås i 5-pak eller i 3-pak, afhængigt af hvad der passer dig. Alle støttestrømper i flerpakken har kompressionsklasse 1 (15-21mmHg), hvilket forbedrer blodcirkulationen, holder dine ben friske og modvirker ømme, trætte og hævede ben. Du kan bruge støttestrømperne både på arbejdspladsen, i hverdagen eller ved mere festlige lejligheder.

Flerpak støttestrømper er blevet en bestseller og en populær beklædningsgenstand inden for erhverv, hvor ens ben og fødder udsættes for meget belastning, for eksempel dem, der arbejder i kommunen, sundhed og pleje. Men støttestrømper er også blevet populære blandt dem, der har problemer med åreknuder eller blodpropper.

Flerpak støttestrømper er velegnet til dig, der har problemer med trætte ben, hævede fødder, åreknuder eller hvis du har dårlig blodcirkulation. Men også til dig, der er gravid, for at forbedre kroppens evne til at koagulere blod under graviditeten. Du kan også bruge støttestrømperne ved længere bil- eller flyrejser. Fordi støttestrømperne reducerer risikoen for at lide af blodpropper, og samtidig modvirker de trætte, hævede og tunge ben, der let opstår under lange rejser.