• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Flystrømper

Flystrømper, er perfekte til lange rejser og flyrejser. Med flystrømpers kompression, reduceres risikoen for at rammes af blodpropper, da strømperne øger blodcirkulationen og modvirker trætte, hævede og tunge ben, der let opstår under lange rejser. Støttestrømpernes beskyttende støtte hjælper med at stimulere blodcirkulationen i benene og modvirker samtidig hævede ben. Rejsestrømperne er også blevet populære, fordi de modvirker opståen af åreknuder.

Årsagen til støttestrømpernes succeshistorie er, at deres kompression skaber et bedre velvære for dine ben og fødder. På samme tid har de en positiv indvirkning på dit helbred. Når du er på lange rejser, for eksempel flyrejser eller længere bilrejser, sidder du stille i en længere periode. Hvilket igen bidrager til at man ikke at bevæge sig så meget, og blodcirkulationen i ben og fødder forværres.

Når du rejser langt med fly, kan det lave kabinetryk få blodet til at strømme dårligere end normalt. Den lave fugtighed, der findes i fly, får kroppen til at tabe væske, hvilket bidrager til blodfortykning og øger dermed risikoen for blodpropper. Blodpropper kan være farlige, fordi de kan løsne sig, selv flere dage efter rejsen og følge blodgennemstrømningen gennem hjertet og til lungerne. I lungerne kan blodproppen blokere større kar, der kan forårsage blodprop i lungerne. Derfor er det vigtigt at bruge støttestrømper til at forbedre blodcirkulationen og forhindre fremkomsten af blodpropper.

Hvis du har problemer med åreknuder, er det også nyttigt at bruge støttestrømper til længere ture. Fordi støttestrømpernes kompression gør, at karvæggene ikke udvides, hvilket igen reducerer risikoen for at rammes af åreknuder. Derfor bruges støttestrømper til at forhindre fremkomsten af åreknuder, men også lindre allerede eksisterende åreknuder. Ved at bruge en elastisk støttestrømpe, der giver et jævnt tryk, modvirkes den hævelse i benet, der kan opstå, hvilket også bidrager til, at åreknuder komprimeres.

Uanset hvorfor du har brug for flysokker, har vi de støttestrømper, der passer til dig og dine behov. I vores sortiment finder du støttestrømper, der er perfekte til at bruge på lange rejser. Støttestrømperne fås i rene og klassiske designs til dem der foretrækker noget mere stilfuldt og tidsløst. Eller for dig, der elsker farver og mønstre, er der flere forskellige støttestrømper i smukke farver med fine detaljer og dejlige mønstre. Støttestrømperne fås i flere forskellige materialer, såsom bambus eller bomuld, afhængigt af hvad du foretrækker.

74 produkter

74 produkter

Du har set 36 ud af 74 produkter