• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper med kompressionsklasse 1

Støttestrømper i kompressionsklasse 1, der øger dit velbefindende, lindrer ubehag forbundet med træthed i ben og fødder, åreknuder og dårlig blodcirkulation.

Støttestrømper i kompressionsklasse 1 har en mildere kompression end klasse 2. Støttestrømper er populært tøj i erhverv, hvor ben og fødder udsættes for stor belastning. Derfor ses støttestrømper oftest i sundhedspleje, skole og i plejesektoren.

Støttestrømper kan bruges af alle, men er også blevet et populært tøj til dem, der har venøse problemer, åreknuder eller har problemer med trætte ben. Derudover modvirker de følelsen af tunge, hævede ben.

Støttestrømper i klasse 1 reducerer også risikoen for blodpropper i benene og kan også lindre ubehag i forbindelse med Venøs insufficiens.

Du kan bruge støttestrømperne på arbejde, derhjemme, under flyvninger eller til lange bilrejser. Hvis du er gravid, kan du også bruge støttestrømper i kompressionsklasse 1 for at forbedre kroppens evne til at koagulere blod under graviditeten.

Uanset hvilket erhverv du har, hvor gammel du er, hvilket fodproblem eller problem du har, kan du bruge støttestrømper i kompressionsklasse 1 til at forbedre dit helbred, fremme blodcirkulationen og give hele kroppen et bedre velvære. 

GUIDE TIL AT VÆLGE DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ STØTTESTRØMPER

Når det kommer til at vælge den rigtige størrelse på støttestrømper, er det vigtigt at være opmærksom på forskellige størrelsesangivelser og størrelsesguider. Generelt set er der tre vigtige mål, der skal tages i betragtning for at finde den rigtige størrelse til dine støttestrømper.

Udover at kende din skostørrelse skal du også kende dine ankel- og lægomkredse. Brug et målebånd og mål omkredsen direkte om morgenen, før benene har haft tid til at hæve. Mål omkring anklen, hvor den er smallest, og omkring læggen, hvor den er bredest. Hvis du planlægger at købe støttestrømpebukser eller stay-ups, bør du også måle omkredsen af låret, hvor det er bredest.

127 produkter

127 produkter

Du har set 36 ud af 127 produkter