• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Kompressionsstrømper til hælspore

Strømper til lindring af hælspore (plantar fasciitis) og anden smerte i hælen. Kompressionsstrømperne lindrer og behandler hælspore og anden smerte, der kan opstå i hælen. Ved hjælp af flere kompressionszoner i FS6 Compression Foot Sleeves fra OS1st øges blodcirkulationen, og strømperne støtter fodens struktur og løftes op og lindrer plantar fascia senen, der løber fra hælen gennem svangen. Overbelastning af senen forhindres, og betændelsen får en chance for at hele i fred. Kompressionsstrømperne til hælspore kan bruges både dag og nat, og du kan bære en almindelig strømpe over.

Hælspore (Plantar fasciitis) kan forårsage alvorlige smerter under hælen og skyldes overbelastning af plantar fascia senen i svangen. Hælspore forårsager normalt smerter under svangen, på indersiden af foden og lige foran hælbenet. Ved overbelastning kan smerter og betændelse forekomme i senefastgørelsen under hælen. Som en reaktion på dette forsøger kroppen til sidst at skabe beskyttelse og lindring for det ømme område, og hvis det går så langt, kan der dannes en lille kalkvækst under hælen. Væksten ligner en spore, deraf navnet - hælspore.

Smerter, vækst eller ømhed under hælen er en almindelig lidelse. Mindst to procent af befolkningen lider dagligt af hælspore, og der er mange grunde til, at du kan opleve hælsmerter. Men hælspore er blandt de mest almindelige årsager til smerter i hælen, selvom smerten aftager en gang i mellem, kan smerten påvirke en negativ i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du forkæler dig selv og prøver at lindre din smerte. Når du har en hælspore, oplever du også ubehagelige smerter, når du belaster hælen barfodet, og de første skridt om morgenen og efter hvile gør normalt mere ondt.

Det er dog meget forskelligt, hvordan du oplever smerte, når du har en hælspore. Nogle oplever mest smerte og gener efter at have gået i lang tid eller stået meget. Mens andre overhovedet ikke er i stand til at belaste hælen og endda har smerter, når hælen hviler.