• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper er strømper, der er specielt designet til at give nyt liv til trætte ben, lindre hævede fødder og modvirke åreknuder. Strømperne er behagelige og giver støtte samt et let behageligt tryk til fødderne og benene.

Mange bruger kompressionsstrømper, fordi de synes, det giver en behagelig følelse og fjerner den ubehagelige fornemmelse af ømme ben og trætte fødder. Flertallet af dem, der bruger strømper med kompression, er dem, der lider af åreknuder, har hævede ben eller fødder, trætte ben eller fødder. Eller dem, der har behov for øget cirkulation i underbenene på grund af faktorer som blodpropper, ødem eller åreknudeoperationer.

Men de er også gode for dig, hvis du er gravid, eller hvis du har et arbejde, hvor du belaster dine ben og fødder meget. Du kan også bruge strømperne, når du flyver eller på andre rejser, hvor du sidder meget. Dette mindsker risikoen for at få blodpropper samtidig med at modvirke trætte, hævede og tunge ben, som let opstår under længere rejser. Årsagen til, at kompressionsstrømper gør dine ben mere energiske, er, at strømperne øger blodcirkulationen. Deres graduerede støtte øger blodcirkulationen i benene, hvilket stimulerer benene og modvirker hævede ben.

Kompressionsstrømper er også blevet en populær beklædningsgenstand blandt idrætsudøvere. Strømperne fungerer perfekt under fysisk aktivitet, da de sidder bedre på fødderne, hvilket betyder, at du undgår både vabler og hudafskrabninger. Strømperne reducerer også muskelvibrationer, fremmer hurtigere restitution og støtter hele muskulaturen i benene.

Kompressionsstrømper fås i flere forskellige farver og mønstre. Der er nogle, der er ensfarvede og giver et mere stilrent udseende, eller for dig, der foretrækker noget lidt mere farverigt og detaljeret, er der kompressionsstrømper i flere forskellige farver og dejlige mønstre.

VÆLG STØRRELSE

Alle strømper med kompression og kompressionsstrømper har forskellige størrelsesangivelser og størrelsesguider. Nogle modeller baseres kun på din skostørrelse, men på andre skal du også vide din lægmål og ankellægmål.

For at få de rigtige mål kan du bruge et målebånd og måle omkredsen af anklen, hvor den er smallest, samt omkring lægmusklen, hvor den er bredest. Det er bedst at måle direkte om morgenen, før benene har haft tid til at hæve.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige størrelse baseret på dine mål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice; vi hjælper dig gerne.

35 produkter

35 produkter

Du har set 35 ud af 35 produkter

Almindelige spørgsmål

Vad är skillnaden mellan stödstrumpor och kompressionsstrumpor?  Ordet ”stödstrumpor” används som ett generellt begrepp och inkluderar både stödstrumpor och kompressionsstrumpor. Men man brukar tala om att stödstrumpor är i kompressionsklass 1 medans stödstrumpor med en högre kompressionsklass, klass 2 kallas kompressionsstrumpor. Klass 1 är den vanligaste klassen och kan användas utav av alla. Om du vill använda kompressionsstrumpor i en högre klass, kompressionslass 2 så rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare.

STÖDSTRUMPORS OLIKA KLASSER

  • KOMPRESSIONSKLASS 1 – 15-21 mmHg
  • KOMPRESSIONSKLASS 2 – 23-32 mmHg

Du kan ha på dig kompressionsstrumporna hela dagen, det bästa är att du tar på dig strumporna direkt på morgonen när du har vaknat. Det gör att du motverkar att fötterna och benen inte börjar svullna och blir ömma, trötta eller gör ont. Våra kompressionsstrumpor är designade för att du ska kunna ha på dig dem hela dagen, från det att du går upp på morgonen tills att du lägger dig på kvällen. Tänk dock på att du inte kan sova med kompressionsstrumpor. Den enda gången du ska ha kompressionsstrumpor på dig när du sover är om din läkare har ordinerat det, och då ska du även fråga din läkare vad för slags kompressionsstrumpor det är du ska sova med.