• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper er strømper, der er specielt designet til at give nyt liv til trætte ben, lindre hævede fødder og modvirke åreknuder. Kompressionsstrømper er behagelige strømper, der giver støtte og en let behagelig tryk til fødderne og benene.


Mange bruger kompressionsstrømper, fordi de synes, det giver en behagelig fornemmelse og fjerner den ubehagelige følelse af ømme ben og trætte fødder. Flertallet af dem, der bruger kompressionsstrømper, er dem, der har problemer med åreknuder, hævede ben eller fødder, trætte ben eller fødder. Eller dem, der har brug for øget cirkulation i underbenene på grund af f.eks. blodpropper, ødem eller åreknudeoperationer.


Men kompressionsstrømper er også gode for dig, hvis du er gravid eller hvis du har et job, hvor der er meget belastning på dine ben og fødder. Du kan også bruge kompressionsstrømper under flyrejser eller andre rejser, hvor du sidder meget ned. Det reducerer risikoen for blodpropper samtidig med at det modvirker trætte, hævede og tunge ben, der ofte opstår under lange rejser. Årsagen til, at kompressionsstrømper gør dine ben mere energiske, er, at strømperne øger blodcirkulationen. De graduerede kompressionsstrømper øger blodcirkulationen i benene, hvilket stimulerer benene og modvirker hævede ben.


Kompressionsstrømper er også blevet et populært beklædningsstykke blandt sportsudøvere. Strømperne fungerer perfekt under fysisk aktivitet, da de sidder bedre på fødderne og forhindrer både vabler og hudafskrabninger. Kompressionsstrømper reducerer også muskelvibrationer, fremskynder restitutionen og giver støtte til hele muskulaturen i benene.


Kompressionsstrømper findes i forskellige farver og mønstre. Der er dem, der er ensfarvede og giver et mere stilfuldt look, eller hvis du foretrækker noget mere farverigt og detaljeret, er der kompressionsstrømper i forskellige farver og skønne mønstre.


VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE TIL KOMPRESSIONSSTRØMPER
Alle strømper med kompression og kompressionsstrømper har forskellige størrelsesangivelser og størrelsesvejledninger. Nogle kompressionsstrømper baserer sig kun på din skostørrelse, men på andre skal du også kende din lægmåling og ankelmåling.


For at få de rigtige mål kan du bruge et målebånd og måle omkredsen omkring anklen, hvor den er smallest, samt omkring læggen, hvor den er bredest. Det er bedst at måle tidligt om morgenen

37 produkter

37 produkter

bambu-kompressionstrumpa-doktorn-rekommenderar.jpg
Mängdrabatt
Doktorn Rekommenderar

Doktorn rekommenderar Kompressionsstrømper Hvid

105,00 kr.

Du har set 37 ud af 37 produkter

Almindelige spørgsmål

Vad är skillnaden mellan stödstrumpor och kompressionsstrumpor?  Ordet ”stödstrumpor” används som ett generellt begrepp och inkluderar både stödstrumpor och kompressionsstrumpor. Men man brukar tala om att stödstrumpor är i kompressionsklass 1 medans stödstrumpor med en högre kompressionsklass, klass 2 kallas kompressionsstrumpor. Klass 1 är den vanligaste klassen och kan användas utav av alla. Om du vill använda kompressionsstrumpor i en högre klass, kompressionslass 2 så rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare.

STÖDSTRUMPORS OLIKA KLASSER

  • KOMPRESSIONSKLASS 1 – 15-21 mmHg
  • KOMPRESSIONSKLASS 2 – 23-32 mmHg

Du kan ha på dig kompressionsstrumporna hela dagen, det bästa är att du tar på dig strumporna direkt på morgonen när du har vaknat. Det gör att du motverkar att fötterna och benen inte börjar svullna och blir ömma, trötta eller gör ont. Våra kompressionsstrumpor är designade för att du ska kunna ha på dig dem hela dagen, från det att du går upp på morgonen tills att du lägger dig på kvällen. Tänk dock på att du inte kan sova med kompressionsstrumpor. Den enda gången du ska ha kompressionsstrumpor på dig när du sover är om din läkare har ordinerat det, och då ska du även fråga din läkare vad för slags kompressionsstrumpor det är du ska sova med.