• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Medicinske støttestrømper

Medicinske støttestrømper er fremstillet på en måde, der betyder, at de opfylder specifikke krav til kompression eller tryk, der er i det danske sundhedsvæsen. Medicinske støttestrømper har kompressionsklasse 1 (18 mmHg).  De medicinske støttestrømper modvirker hævede, trætte og ømme ben. Men støttestrømper kan også lindre åreknuder. De medicinske støttestrømper fungerer bedst som et forebyggende formål og kan være lidt dyrere end almindelige støttestrømper. Medicinske støttestrømper er lavet for at opretholde deres kompression bedre og har derfor tykkere garn, er mere holdbare og varme end almindelige, traditionelle støttestrømper.

Da medicinske støttestrømper normalt er stivere og tykkere end almindelige støttestrømper, kan de opleves som sværere at tage på. Men så kan du rulle strømpen op på foden, hvilket gør den lettere at tage på. 

Mange mennesker tror, at det er svært at finde ud af, hvordan man måler for at få den rigtige størrelse på deres støttestrømpe. For at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge, skal du måle omkring den smalleste del af anklen og den bredeste del af lægen. Eftersom dine ben kan hæve op i løbet af dagen, får du de bedste resultater, hvis du foretager målingen om morgenen. Når du bruger støttestrømpen, er det vigtigt aldrig at folde den øverste kant ned, da det giver en forkert trykfordeling. 

44 produkter

44 produkter

Du har set 36 ud af 44 produkter