Støttestrømper i nylon

Støttestrømper i nylon er velegnet til dig, der ønsker en lidt tyndere støttestrømpe. Nylonstøttestrømperne er perfekte til lejligheder, hvor du vil være lidt ekstra fin og har brug for støtte og kompression til dine ben og fødder. Støttestrømper i nylon er også velegnet til dig, der ønsker en mere diskret og enkel støttestrømpe.

Støttestrømper i nylon er tynde, pæne og føles behagelige mod huden. Støttestrømper kan også bruges på varmere dage, hvor du ikke kan bruge de klassiske støttestrømper i f.eks. Bomuld og uld. Hos os finder du støttestrømper i nylon som både støttestrømpebukser og stay-ups. Støttestrømperne fås i både den klassiske og stilfulde farve sort eller farverige til dem, der ønsker lidt ekstra farve. Støttestrømper fås også som hudfarvede i forskellige toner.

Støttestrømperne i nylon er smukke, tynde, elegante og giver en følelse af luksus, samtidig med at de giver en dejlig massage-lignende følelse til dine ben og fødder.

Støttestrømper i nylon kan bruges til at give dine ben og fødder et bedre velvære og samtidig give dem energi. Kompressionen i støttestrømperne giver dine ben mere energi og modvirker dårlig blodcirkulation. Støttestrømper bruges også til at minimere forekomsten af åreknuder og minimere følelsen af trætte ben.

Selvom støttestrømper hovedsageligt bruges til lidt mere festlige lejligheder, kan de også bruges i hverdagen og på arbejdspladsen. For dem der simpelthen vil have en lidt mere diskret støttestrømpe, der ikke er synlig og ligner almindelige strømper.

Men du kan også bruge støttestrømper i nylon, hvis du er gravid og ønsker at fjerne den trættende følelse, der kan opstå i benene, når du er gravid. Men støttestrømperne kan også bruges til forebyggende formål for at undgå, at benene svulmer op og reducere risikoen for at lide af åreknuder senere i livet.

Uanset om du er gravid, har dårlig blodcirkulation eller bare sætter pris på den vidunderlige følelse, som støttestrømper giver dig og dine ben, har vi noget til dig. I vores sortiment finder du luksuriøse og komfortable støttestrømper i nylon fra kendte mærker som Funq Wear og Mabs. 

32 produkter

32 produkter

Du har set 32 ud af 32 produkter