• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Stay-up Støttestrømper

Støttestrømper i stay-ups er støttestrømper, der har kompressionsklasse 1 (15-21 mmHg). Stay up støttestrømper er velegnede til dem, der har brug for behagelig støtte og tryk over knæet, men som ikke ønsker eller ikke kan bruge støttestrømpebukser.

Støttestrømperne er tynde, behagelige og kompatible. Hvilket giver dine fødder og ben en behagelig støtte og komfort, samtidig med at du får en følelse af luksus. Støttestrømperne sidder behageligt på låret med en silikonetop, der gør det muligt for strømperne at sidde uden at glide ned.

Stay-up støttestrømper er også velegnet til dig, der ønsker en stilfuld, klassisk og diskret støttestrømpe, der simpelthen ikke er synlig og ligner en normal stay-up. Støttestrømperne fås i rene og klassiske designs, enten som sorte eller hudfarvede i forskellige hudtoner.

Støttestrømper som stay-up er en prøvet og veldokumenteret metode til at øge blodcirkulationen i benene, modvirke trætte ben og hævede fødder. Tidligere har støttestrømper eller kompressionsstrømper, som de også kaldes, været forbundet med behandling af forskellige lidelser, der primært rammer ældre. Men i nyere tid er støttestrømper blevet et populært tøjstykke blandt alle aldre. Årsagen er, at det har vist sig at have en forbyggende virkning mod åreknuder, blodpropper og ventilsvigt.

Støttestrømper er også blevet en populær beklædningsgenstand i erhverv, hvor benene udsættes for meget belastning, såsom i sundhedsvæsenet. Men også hos gravide, der bruger støttestrømper for at undgå ømme, trætte, hævede ben og fødder.

For at pasformen bliver perfekt, skal du starte med tre målinger: omkredsen omkring anklen, hvor den er smallest, omkredsen omkring læggen, hvor den er bredest, og til sidst din skostørrelse. For at se hvilke stay-ups der passer dig bedst, skal du klikke på de forskellige støttestrømper og finde din størrelse i deres størrelsesguide.