• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper med flade sømme

Her finder du støttestrømper, der er designet med flade sømme eller bløde tåsømme og passer til dem, der har brug for bløde sokker med kompression.

Der findes mange forskellige støttestrømper, men flere og flere støttestrømper laves med ekstra flade eller bløde sømme. De passer til dig, der har følsomme fødder og ikke vil eller kan have akavede sømme ved tæerne. Flade sømme end en form for syteknik, der giver sokker en glat og glat overflade. Hvilket minimerer synlige sømme og gør støttestrømperne så behagelige som muligt for bæreren.

Støttestrømper med flade sømme er designet ligesom "almindelige støttestrømper" og giver både støtte og hjælp til ben og fødder. Men er lidt pænere for dig med følsomme fødder og ønsker en behagelig pasform uden irritation eller gnidning i tæerne.

De er også designet til at passe til dig med åreknuder, er gravid, står og går meget, tager lange flyvninger eller sidder ned i lange perioder. Støttestrømper, uanset hvordan de er designet, er en effektiv måde at forhindre hævede og trætte fødder på. Men kan bruges af alle uanset livsstil eller livssituation.

Hvilke støttestrømper passer til mig?
Uanset støttestrømpernes design og konstruktion, er fordelene ved at bruge støttestrømper mange. De giver blandt andet støtte til benenes muskler og sener, de hjælper med at forebygge skader og forbedrer samtidig blodcirkulationen.

Støttestrømperne er designet med en speciel teknologi, der giver en jævn kompression, der starter ved hælen, går langs benene og aftager ved læggen. Dette bidrager til øget blodgennemstrømning, reduceret træthed og forhindrer hævede ben og fødder. Det er nyttige og praktiske produkter til dig, der bruger meget tid på fødderne i løbet af dagen.

Hvis du leder efter en enkel og effektiv løsning til at forbedre dine ben- og fodrelaterede sundhedsproblemer, bør du bestemt overveje at bruge støttesokker eller støttesokker med flade sømme.

28 produkter

28 produkter

Du har set 28 ud af 28 produkter