• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper uden fod

Her finder du støttestrømper uden fod 

Støttestrømper uden fødder er lige som det lyder - støttestrømper uden foddel, hvilket betyder at støttestrømperne kun sidder på benene. Støttestrømper uden fødder kaldes også vadsleeves og blev først populære at bruge i sport og fysiske aktiviteter. Men støttestrømper uden fødder er i dag også populære at bruge på arbejdet, i hverdagen – eller for dem, der ikke bryder sig om almindelige støttestrømper. Støttestrømper uden fødder er også blevet populære hos dem, der har følsomme fødder eller hos dem, der ikke bryder sig om at have strømper på. Støttestrømperne uden fødder giver dig også mulighed for at kombinere støttestrømperne med andet tøj.

Fordi støttestrømperne øger din blodcirkulation, får du dig til at føle dig mindre stiv i lægmusklerne efter træningen. Når du for eksempel træner løb, hjælper støttestrømperne dig med at fjerne mælkesyre fra læggene, noget der nemt opstår, når du træner løb. Men støttestrømperne sørger også for, at læggene ikke gør ondt, noget der er almindeligt, hvis man træner i fitnesscenter og laver vægtløftning.

Træner du ofte, kan støttestrømper også hjælpe dig med at minimere træningssmerter. Hvilket giver dig mulighed for at vende tilbage til din træning hurtigere og træne mere effektivt. Støttestrømperne uden fødder er velegnede til alle former for fysisk aktivitet, uanset om du løber eller boldsport, så vil sokkerne give dig og dine ben mere energi og bedre velvære. I vores sortiment finder du støttestrømper fra flere forskellige kendte mærker.

Har du spørgsmål til, hvilke støttestrømper der passer til dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne med at finde de støttestrømper, der passer til dig og dine behov.