Tåløse støttestrømper

Tåløse støttestrømper er støttestrømper med mild eller moderat kompression, der er uden tæer. Tåløse støttestrømper er velegnede til dig, der ønsker den støtte og kompression, som støttestrømper giver, men som ønsker at have tæerne fri.

De tåløse støttestrømper fungerer som andre støttestrømper eller kompressionsstrømper, som de også kaldes. Ved at bruge støttestrømper lige fra morgenstunden af modvirker du hævede ben og fødder hele dagen. De tåløse støttestrømper hjælper din krop med at forbedre blodcirkulationen, hvilket giver hjertet styrken til at pumpe alt blod fra benene. Støttestrømper reducerer således risikoen for at lide af åreknuder og lindrer samtidig de symptomer, der kan opstå ved åreknuder.

Udover at støttestrømperne øger blodcirkulationen og forhindrer åreknuder, forhindrer de også blodpropper og ventilsvigt. Samtidig giver de dine ben og fødder en komfortabel og behagelig massage-lignende følelse.

De tåløse støttestrømper kan bruges både til hverdag og til arbejde og fås i flere forskellige materialer og farver fra flere forskellige mærker. Uanset om du vil have en mere stilren støttestrømpe eller er på udkig efter noget mere farverigt, har vi den støttestrømpe, der passer til dig og dine behov.