• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper uden tæer

Støttestrømper uden tæer er perfekte for dig, der ønsker den støtte og kompression, som støttestrømper giver, men samtidig vil have tæerne fri.

De tåfri støttestrømper fungerer ligesom andre støttestrømper eller kompressionsstrømper, som de også kaldes.

Hvorfor skal jeg vælge støttestrømper uden tæer?
Nogle fordele kan være:

  • Bedre ventilation. Når tæerne ikke er dækkede, får du bedre luftcirkulation, perfekt for dem, der let bliver varme eller fugtige om fødderne.
  • Mere fleksibilitet. Bevar bevægelsesfriheden i tæerne samtidig med, at du undgår at gå på kompromis med effekten af støttestrømpernes kompression.
  • Til åbne sko. Støttestrømper uden tæer er ideelle, når du har brug for kompressionen, men foretrækker at gå i åbne sko som sandaler. Perfekte til at bruge i et par stilfulde tåspredersandaler!
  • Reduceret tryk på tæerne. For dem, der er følsomme over for tryk, tåsømme eller generelt let får ømme tæer, er tåfrie støttestrømper perfekte.

Kompresionsstrømper uden tæer hjælper ligesom almindelige støttestrømper din krop med at forbedre blodcirkulationen i ben og fødder. De lindrer og modvirker trætte, tunge, ømme og hævede fødder, og de forebygger også åreknuder ved at give støtte til venerne og forhindre yderligere udvidelse.

De tåfrie støttestrømper kan bruges både til hverdag på arbejdet og i fritiden og fås i flere forskellige materialer og farver fra forskellige mærker. Det er et alsidigt design, der er velegnet til dig, der gerne vil holde tæerne frie eller kunne bruge støttestrømper i sandaler om sommeren. Så får du behagelig komfort fra kompressionen og kan samtidig føle dig fri omkring tæerne, og følelsen bliver lidt køligere, når det er varmt.

Undgå ubehag i tæerne og mærk forskellen med et par støttestrømper uden tæer for en mere opkvikkende følelse i benene til hverdag.