• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper i uld

Uldstøttestrømper er komfortable og behagelige støttestrømper, der holder dine fødder i en jævn og behagelig temperatur. Da støttestrømperne er lavet af uld, hjælper støttestrømperne kroppen med at opretholde en jævn temperatur, uanset om det er varmt eller koldt. Støttestrømper i uld holder dine ben og fødder varme, når det er koldt og køligt, og når det er varmt.

Uldstøttestrømper er perfekte til sportslige aktiviteter og om vinteren, eller når du bare vil have en varm og behagelig strømpe med kompression. Men støttestrømpens egenskaber ender ikke der, uld tillader f.eks. Ikke snavs at trænge ind i fiberen, men holder snavs på overfladen. Ilten i luften betyder, at ulden næsten renser sig selv, så den løsner snavspartikler, der falder til jorden, hvilket får støttestrømperne til at føle sig friske i lang tid.

Uldstøttestrømperne passer til dig, der har dårlig blodcirkulation og kolde fødder. Dertil bidrager støttestrømperne til bedre blodcirkulation og giver samtidig dine fødder varme.

Støttestrømper er blevet en populær beklædningsgenstand, der giver dine ben og fødder nyt liv og energi. Samtidig giver de en dejlig og behagelig massage-lignende følelse. Støttestrømper er blevet kendt som kompressionsstrømper, der minimerer forekomsten af åreknuder og blodpropper. Alt takket være støttestrømpernes kompression, hvilket øger blodcirkulationen. Ved at bruge støttestrømper, der giver et jævnt tryk, modvirkes knoglesvulst og væskeansamlinger som kan forekomme i ben og fødder.

Uanset om du vil have en støttestrømpe i uld for at give dig varme og komfort, eller hvis du vil give dine ben og fødder bedre forudsætninger, når du træner, har vores sortiment støttestrømper til dig og dine behov.

I vores sortiment af uldstøttestrømper finder du støttestrømper i flere forskellige og flotte mønstre. Men også stilrene og enkle støttestrømper til dig, der ønsker en mere klassisk støttestrømpe. Støttestrømper fås også i forskellige designs, de klassiske knælængder eller som ankelstøttestrømper. Perfekt til dig, der simpelthen ikke kan lide knæhøje støttestrømper.

Støttestrømper i uld fås også som sportsstrømper med kompression. Sportsstrømperne har en gradueret kompression, der giver et behageligt og dejligt tryk over læggen. Strømperne stabiliserer også lægmusklen og øger cirkulationen i læggene, når du er fysisk aktiv.

Mange tror, at det er svært at finde ud af, hvordan man måler for at få den rigtige størrelse på deres støttestrømpe. For at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge, skal du måle omkring den smalleste del af anklen og den bredeste del af læggen. Fordi dine ben kan hæve op i løbet af dagen, får du de bedste resultater, hvis du foretager målingen om morgenen. Når du bruger støttestrømpen, er det vigtigt aldrig at folde den øverste kant ned, da det giver en forkert trykfordeling.