• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Ankelstrømper

Her kan du finde vores komfortable og holdbare ankelstrømper til både kvinder og mænd.

I dag er ankelstrømper blevet mere og mere populært og er lige så anvdelige i hverdagen, til fester, på arbejdspladsen eller i forskellige sportssammenhænge. Frem for alt er de særligt populære om sommeren, men fungerer lige så godt hele året rundt. Det er ikke kun rart at have lave strømper uden skaft, de opfylder også en god funktion, når du vil have korte ankelsokker, der ikke er synlige eller stikker op over  kanten af skoene.

Ankelsokker, korte sokker eller sokker til sneakers, som de også kaldes, er perfekte til sneakers,  ballerinasko,  lave sko, loafers og alle de dejlige forårssko. Korte ankelsokker sætter stilen i dine sko.

Se i vores brede udvalg af behagelige ankelstrømper i forskellige farver og mønstre, til gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde mange forskellige varianter:

- Ankelsokker i stor pakke
- Ankelstrømper i bambus, uld og bomuld
- Blød strik
- Med flade og ekstra bløde tåsømme til følsomme fødder
- Forstærket hæl og tå
- Fleksibelt materiale, der giver en optimal pasform
- God strækkvalitet
 - Fås med lavt skaft og højere skaft

Måske løber du, yogar, danser eller træner i fitnesscentret og har brug for slidstærke træningsstrømper. For dig, der dyrker sport, kan et par ankelstrømper med kompression og god pasformsteknologi være et fremragende valg.  

68 produkter

68 produkter

Du har set 36 ud af 68 produkter