• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Bambusstrømper - Strømper i Bambus

Her finder du bambusstrømper, der giver dine fødder en glat og blød følelse, mens sokkerne er med til at modvirke fodsved og give dine fødder et behageligt klima at være i.

Bambus sokker er lavet af bambus viskose, et tyndt, blødt og funktionelt materiale, der giver en luksuriøs fornemmelse til føddernes hud. Bambusviskosematerialet består af ekstra glatte, rungende fibre, der er skånsomme mod føddernes hud. Derfor er bambussokker blevet populære hos dem, der har følsomme fødder, følsom hud på fødderne, let irriteret hud, diabetes eller psoriasis.

Men bambusviskosestrømperne er også blevet populære hos dem, der har problemer med varme fødder, fodsved eller ildelugtende fødder. Årsagen er, at bambusstrømper har naturlige fugtabsorberende egenskaber, der slipper fugt igennem – og holder dine fødder både kølige og tørre.

Fordele ved bambussokker /sokker i bambusviskose

-Absorberer fugt | Bambusviskose har naturlige fugtabsorberende egenskaber
-Naturligt bløde | Bambusviskose er et meget blødt materiale, der er blødere end andre materialer, såsom bomuld
-Kind til huden | Bambus viskose glat fiber irriterer ikke huden
- Holder fødderne kølige | Forhindrer fødderne i at blive varme og svedige

Hvilke bambussokker er bedst?

I vores sortiment finder du flere forskellige strømper i bambusviskose, i forskellige længder og farver. Alle vores bambus viskose sokker er udvalgt af vores fysioterapeut med omhyggelig omhu for at give dine fødder optimal komfort og de bedste forhold. Hos os finder du bambusstrømper, der er lige så velegnede til hverdagen, derhjemme, på arbejdet, til træning eller til gåture og vandreture.

Vores bambusstrømper fås også i forskellige længder, for eksempel som ankelsokker eller i kvart- og besætningslængde. Bambusstrømperne i anklen er perfekte til dem, der ikke ønsker, at sokkerne skal være synlige i skoene, eller ønsker seje sokker til sneakers. Mens de længere modeller som Quarter og Crew er velegnede til dem, der ikke kan lide korte sokker, eller til dem, der har brug for en længere model til fysiske aktiviteter.

Hvis du vil se de bambussokker, der er vores bedst sælgende, og dem, som vores kunder synes er de bedste i test, kan du klikke på HER