• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Benvarmere

Her finder du benvarmere, der er perfekte til kolde efterårs-, vinter- og forårsdage.

Benvarmere er en beklædningsgenstand, der giver ben og fødder lidt ekstra komfort og varme. Det var et hot modeemne, som blev meget brugt i 80'erne. Men er vendt tilbage som et populært modeemne og giver det lille ekstra til dit outfit.


Du kan matche ankelvarmere, som de også kaldes, til et par høje denimshorts, farverige eller tynde strømpebukser, til nederdelen eller kjolen. De kan bæres løst foldet eller helt over knæet. Eller du kan bruge dem som håndledsvarmere eller hele vejen som armvarmere.

Benvarmere er hovedsageligt populære blandt dansere, men bruges også af dem, der laver pilates, aerobic eller under træning. Men uanset aktivitet, hverdagssituation eller om det bruges som modetilbehør, kan det bruges af alle uanset køn. Årsagen er, at benvarmerne giver varme til leddene, som beskytter mod belastninger og andre kramper, der normalt opstår under dans, træning eller andre aktiviteter.

I vores sortiment finder du bløde, fleksible og behagelige benvarmere, som er velegnet både til dansegulvet og i hverdagen. Med et nøje udvalgt materiale af god kvalitet giver de en god pasform, en god varmefunktion og en forstærkning, hvor de slider mest.


Nu kan du holde dine ankler og ben varme, mens de kan forvandle et hverdagsoutfit til noget helt ekstra.Hvor kan man købe benvarmere?

Vores benvarmere er specialproduceret af minfot.se og kan ikke findes andre steder. De fås i forskellige farver, passer perfekt til dine outfits, lave sko eller når det er koldt udenfor. Hos os køber du benvarmere, der nemt holder dine ben, ankler men også håndled og arme varme under forskellige aktiviteter eller på kolde vinterdage.

 

3 produkter