• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Bomuldsstrømper

Her finder du bløde og behagelige bomuldsstrømper til mange forskellige lejligheder.


Der er en sok til hver fod. Men bomuldsstrømper er den mest almindelige strømpe i vores kommodeskuffer og er tilpasset forskellige fodproblemer eller lejligheder. De er designet til at passe til forskellige sko og fås både med højt eller lavt skaft alt efter hvad du foretrækker eller har brug for.

I vores sortiment finder du bomuldsstrømper som har en god pasform og behagelige elastikker. Men også sokker designet i økologisk bomuld eller modeller blandet med andre materialer. Alt for at give dine fødder optimal komfort og en behagelig pasform. Den økologiske bomuld er meget skånsom mod huden, den ånder godt og leder varmen væk, samtidig med at den skaber et behageligt klima for fødderne at være i.

Vores bomuldsstrømper er også designet til dig med fodproblemer, eller til dem med diabetes eller følsomme fødder. Strømperne er designet med blød eller løs strik eller med ekstra flade sømme. Alt for at give dine fødder en god følelse af velvære og mindske risikoen for ubehag. Du kan helt sikkert finde en ny favorit i vores sortiment.

Hvor kan jeg købe bomuldsstrømper?

Foretrækker du klassiske ensfarvede sokker eller kan du lide mønstrede. Hos os finder du bomuldsstrømper til mange forskellige lejligheder og fås i mange variationer, farver, mønstre eller med højt eller lavt skaft. I hvert fald finder du helt sikkert ret strømpe hos os.

Hvorfor er bomuldsstrømper populære?

Det er ikke så mærkeligt, at bomuldsstrømper er blevet populære at bruge, både til hverdag, på arbejde eller til finere lejligheder. Bomuld er en tekstilfiber, der vokser på bomuldsbuske i små luftige kugler og er et af de mest almindelige materialer, der bruges i sokker. Årsagen er, at bomulden er blød, fleksibel og slidstærk. Samtidig er det med til at give et behageligt klima for fødderne, for bomuld er et naturmateriale, der ånder rigtig godt. Hvilket betyder, at bomuldsstrømper altid er bløde, behagelige at have på og har evnen til at lade dine fødder ånde og transportere fugt væk.

At tænke på:

Hvis du bruger sko med vandtætte membraner, så husk ikke at bruge 100% bomuldsstrømper. Hvis det er vådt og fugtigt udenfor, holder materialet normalt på fugten. Hvilket betyder at der ikke er ventilation og fugten bliver i skoene. Foden føles derefter svedig, hvilket normalt giver ubehag, gnavesår & vabler. Vælg i stedet en sok, der er kombineret med andre materialer eller en sok med andre materialer.

 

67 produkter

67 produkter

falke-vit-cotton-touch.jpg
NYHETER
Falke

Falke Cotton Touch White

159,00 kr.
svart-cotton-touch-falke.jpg
NYHETER
Falke

Falke Cotton Touch Black

159,00 kr.
strumpor-jul-burlington-xmas.jpg
Mängdrabatt
Burlington

Burlington Mens Gift pack Julestrømper

179,00 kr.
289,00 kr.
burlington-strumpor-box-julklapp.jpg
Mängdrabatt
Burlington

Burlington Mens Gift pack sokker Blue

179,00 kr.
289,00 kr.
3-pack-strumpor-lös-resår-doktorn-rekomenderar-mmix.jpg
Mängdrabatt
Diabetes
Doktorn Rekommenderar

Doktorn Rekommenderar 3-pak Strømper Lys Mix

109,00 kr.
ljus-mix-doktorn-ekommenderar-strumpor-lös-resår.jpg
Mängdrabatt
Diabetes
Doktorn Rekommenderar

Doktorn Rekommenderar 3-pak Strømper Lys Mix

109,00 kr.
svart-3-pack-doktorn-rekommenderar-lörs-resår.jpg
Mängdrabatt
Diabetes
Doktorn Rekommenderar

Doktorn Rekommenderar 3-pak Strømper Sort

109,00 kr.

Du har set 67 ud af 67 produkter