• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Hælsporestrømper

Her finder du hælsporestrømper som effektivt lindrer og mindsker ubehaget ved hælspore.

Smerter eller ømhed under hælen er et almindeligt problem, og der er mange årsager til hælsmerter. Hælspore er en af ​​de mest almindelige årsager til hælsmerter. Ved hælspore og belastning af hælen kan der opstå en ubehagelig følelse, når du f.eks. er barfodet. Men det kan også gøre ondt under de første skridt om morgenen eller efter hvile.


Nogle mennesker oplever stærke smerter efter at have gået i længere tid eller efter at have stået meget i løbet af dagen. Mens andre slet ikke er i stand til at lægge vægt på hælen og også har smerter i hvilestillinger. Smerterne aftager som regel efter et stykke tid, men kan påvirke hverdagen negativt.

Hælspore opstår normalt ved langvarig plantar fasciitis og skyldes overbelastning af plantar fasciasenen i hulfoden. Ved overbelastning og som reaktion forsøger kroppen i længere tid at skabe beskyttelse og lindring til det ømme område. Nogle gange går det så vidt, at der dannes en lille kalkvækst under hælen. Væksten ligner en spore, deraf navnet - hælspore. Dette kan give stærke smerter under fodbuen, på indersiden af ​​foden og lige foran hælbenet.

Hvis du har lidt af hælspore, er det vigtigt, at du selv behandler og forsøger at lindre smerterne. Invester i et par hælstrømper!

Hælsporestrømper med kompression.
- Minimerer ubehag forbundet med hælspore
- Støtter anklen
- Stabiliserer ankelleddet
- Øger blodcirkulationen
- For mænd og kvinder
- Til daglig brug og under sport

I vores sortiment finder du hælsporestrømper med et unikt design og som er specielt designet til at lindre smerter og ubehag i hælen i forbindelse med hælspore.Strømperne er lavet af bløde, fleksible og højkvalitets materialer, der støtter foden, giver støtte til svangen og aflastning til hælen. Materialet i sokkerne har desuden gode egenskaber, der gør, at de kan ånde, fjerne og transportere fugt væk.

Helseporesokkerne har også unikke kompressionsmuligheder med helende egenskaber, som blandt andet giver øget blodgennemstrømning. Hvilket lindrer smerten og giver en hurtigere heling af hælsporen samtidig med at det giver en behagelig komfort. Kompressionen er rettet mod udvalgte dele af foden som løfter det bløde væv i foden, aflaster trykket i foden og effektivt behandler plantar fasciitis eller hælsporesymptomer.

Hvad skal man gøre ved hælsmerter?
Det er meget forskelligt, hvordan man oplever hælsmerter, når man har en hælspore. Hvis du bærer hælstrømper, som har flere kompressionszoner, øger du blodcirkulationen, mens den understøtter fodens struktur. De løfter også op og lindrer plantar fasciit-senen som går fra hælen til fodbuen. Overbelastning af senen forhindres, og betændelsen får en chance for at hele i fred. Kompressionsstrømper til hælspore kan bruges både dag og nat, og du kan bruge en normal sok over.


Tips:
Det er vigtigt, når du bruger hælsporestrømper at de sidder korrekt på foden for at undgå nye problemer eller at de giver vabler eller gnavesår.

Lider du af hælspore, plantar fasciitis eller andre fodproblemer relateret til hælspore, kan det også være en god idé at konsultere og opsøge en læge for at få råd om, hvilke behandlinger der er særligt velegnede til dig.