• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
Mängdrabatt
Reflex
Svensktillverkade
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
reflexstrumpor-Minfot-Active.jpg
strumpor-med-reflex-minfot-active.jpg

Minfot strømper med Refleks 2-pak

219 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Vaskeråd

Refleksstrømper, der er designet og produceret i Sverige for at give dine fødder komfort samtidig med at gøre dig mere synlig i årets mørkere dage.

Strømperne er designet med reflekstråde, der gør dig mere synlig i mørket, både for biler, cyklister og fodgængere. Reflekstrådene er placeret omkring anklen, så du nemt kan trække strømperne op over dine bukseben, når du for eksempel cykler hjem fra arbejde. Refleksstrømper er ideelle til løb og gåture som et supplement til andre reflekser.

Materialerne i strømperne er omhyggeligt udvalgt for at give fødderne både komfort og en behagelig følelse mod huden. Strømpernes funktionsmateriale gør også, at de er slidstærke. De er designet med luftkanaler på oversiden, der skaber ventilation, så strømperne slipper frisk luft ind samtidig med, at varm luft slipper ud. Dette giver fødderne et friskere og mere behageligt klima at befinde sig i og passer til dig med svedige fødder. Refleksstrømperne er også produceret med flade sømme, der mindsker ubehag på følsomme fødder.

Strømperne er også strikket med luftkanaler på oversiden, der skaber ventilation, så strømperne slipper frisk luft ind samtidig med, at varm luft slipper ud. Dette hjælper med at transportere fugt og sved væk fra fødderne og giver dermed et bedre klima for fødderne at befinde sig i.

Strømpernes materiale gør dem optimale til løb, trekking og orientering, da de er tynde og slidstærke. Denne egenskab gør dem særligt velegnede til aktiviteter, hvor man konstant bevæger sig gennem forskellige typer terræn og forhold.


OEKO-TEX®
Svenskproduceret

Farve: Sort
Pakning: 2-pakning
Materiale: 84% polyamid, 8% lycra, 8% reflekstråd
Vaskeanvisning: 40 grader, tåler ikke tørretumbler 

Teknologi:
- Flade, bløde sømme
- Fleksibel elastik med 1:1 ribben
- Strikket med 160 nåle
- Arch band, der tilpasser sig føddernes form og giver en god, behagelig pasform