• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
Minfot-Strumpor-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
Mängdrabatt
Svensktillverkade
Minfot-Strumpor-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
flerpack-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
promenadstrumpor--Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
svensktillverkade-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
strumpor-med-dämpning-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
bekväma-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg

Minfot Strømper Cool Max Sort 3-Pak

349 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Vaskeråd

Svenskproducerede strømper, unikt designet for at give dine fødder komfort og et behageligt klima at være i. Strømperne er strikket med flere forskellige teknologier og omhyggeligt udvalgte materialer for at give dine fødder de bedste forudsætninger.

Strømperne er strikket med et materiale kaldet Coolmax, et unikt materiale med fugttransporterende, ventilerende, hurtigttørrende og temperaturregulerende egenskaber. Dette gør, at strømperne hjælper med at transportere fugt og sved væk fra fødderne, samtidig med at de tillader ny, frisk luft at komme ind til fødderne. Det bidrager til at give dine fødder et behageligt, tørt klima at være i og samtidig minimere risikoen for vabler, gnidninger og sår.

Strømperne er strikket med 120 nåle og er polstret under foden med en frottéstrikket sål, der bidrager til at give en behagelig, støddæmpende effekt til fødderne. Samtidig giver det ekstra blød komfort og minimerer belastningen på fødderne, både når du går og står.

Strømperne er også strikket med ekstra flade og bløde sømme for at give optimal komfort. Strømperne har en behagelig ribkant, der er strikket for at holde dem oppe, samtidig med at den er elastisk, hvilket gør, at strømperne sidder behageligt oppe på benene - selv under bevægelse. Takket være strømpernes teknologi er de velegnede til forskellige aktiviteter som gåture, vandreture, powerwalking og langrend.

Strømpernes teknologi gør dem også velegnede til dig, der har følsomme fødder eller oplever problemer med fodlugt og sved.

OEKO-TEX®
Svenskproducerede
Farve: Sort
Pakning: 3-pakning
Materiale: 53% bomuld, 23% coolmax, 18% polyamid, 6% lycra
Vaskeanvisning: 40 grader, må ikke tørretumbles

Teknologi:
- Flade, bløde sømme
- Fleksibel elastik med 3:1 ribkant
- Strikket med 120 nåle
- Frottéstrikket sål for komfort, støddæmpning og minimering af belastninger
- Arch band, der tilpasser sig føddernes form, giver komfort og sikrer, at strømperne sidder behageligt på foden uden at glide