• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Løbestrømper hos Minfot.dk

Her finder du løbestrømper, der giver dine fødder komfort under hele træningen.

Vores løbestrømper er specialdesignede til at give dine fødder komfort under hele løbeturen. Samtidig er strømperne designede med en anatomisk pasform, hvilket betyder, at sokkerne giver dine fødder optimal komfort, samtidig med at risikoen for, at du bliver ramt af skrabesår, vabler eller andet ubehag, minimeres. Løbestrømperne er også designede i omhyggeligt udvalgte materialer, der giver fødderne en blød følelse, mens materialet hjælper med at transportere fugt og sved væk fra fødderne.

At løbe med de rigtige strømper kan gøre en stor forskel.

Du bør aldrig træne eller løbe med almindelige strømper. Når vi bevæger os og træner sveder vi på fødderne, og de bliver fugtige. Hvis du bruger almindelige sokker, "suger" strømperne fodsveden. Dette gør, at fødderne med ikke at afgive varme og bliver fugtige. Hvilket skaber friktion, der ofte fører til gnavsår og vabler.

FORSKELLIGE LØBESTRØMPER

Løbestrømperne fås i forskellige kategorier, som du kan skifte imellem afhængigt af hvordan du løber, samt i hvilket klima og på hvilken overflade. Løbestrømperne findes i forskellige versioner afhængigt af klima og årstid. Men strømperne fås også med kompression for at give dine ben og fødder en mere energisk fornemmelse under hele træningen.

LØBESTRØMPER TIL SOMMEREN

Om sommeren skal du bruge tyndere strømper. De giver ekstra komfort til fødderne samt et mere luftigt klima. Men mange løbere foretrækker også tyndere strømper, da vores fødder har tendens til at svulme op, når det er varmt.

Strømperne fås også i lave versioner, som f.eks. stopper ved anklen eller som no show der sidder bedre i løbesko.

LØBESTRØMPER TIL VINTEREN

Lad ikke kulde eller koldt klima holde dig tilbage. Løbestrømperne fås også i materialer, der er designede til at give dine fødder komfort og varme på kolde dage. Eller du kan bruge dem, hvis du for eksempel har problemer med kolde fødder eller let fryser på tæerne.

Strømperne er lavede i en unik kombination af uld og andre fleksible materialer som elastan, hvilket gør dem perfekte til fysiske aktiviteter. Ulden har naturlige egenskaber, der neutraliserer lugt og samtidig transporterer fugt væk fra fødderne. Hvilket giver fødderne et sundere, friskere og behagligere klima at være i. Ulden giver dine fødder varme, når den er kold, men holder dem behageligt kølige, når det er varmt. Derfor er der også løbere, der løber i uldsokker hele året rundt.

VANDTÆTTE LØBESTRØMPER

Hvis du løber på våde overflader eller i vådt terræn, passer løbestrømper der er vandtætte perfekt til dig. Strømperne har en unik konstruktion, der effektivt transporterer fugt væk fra huden, samt forhindrer gnavsår og vabler på fødder og tæer. Samtidig holder strømperne vand ude, så dine fødder holdes tørre uanset vejr. 

LØBERSTRØMPER MED KOMPRESSION

Brug af løbestrømper med kompression er blevet mere og mere populært - og det er takket være kompressionens unikke egenskaber. Strømperne er ligesom almindelige løbestrømper, specialdesignede til at være ekstra holdbare og transporterer fugt væk.

44 produkter

44 produkter

Du har set 36 ud af 44 produkter