• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Skistrømper

Skisokker specielt designet til at give komfort og beskyttelse, når du står på ski. Strømperne er ideelle til brug i skistøvler og har polstrede zoner for at beskytte følsomme områder, der nemt kan blive overbelastede og ømme under længere skisessioner, og de beskytter også mod vabler og gnidninger.

Det vigtige ved skistrømper er, at de holder fødderne tørre og varme, og at de har en fremragende pasform, så der ikke er gnav på foden eller benet. Når det kommer til alpint skiløb, er knæstrømper de bedste, fordi sokkerne så går et godt stykke ud over støvlekanten.

For at undgå friktion som igen kan føre til sår og gnidninger, er det vigtigt at sokken sidder korrekt på foden og ikke glider rundt. Strømper med polstrede zoner på tå og hæl er også gode til skiløb, da de beskytter følsomme områder, der nemt kan overanstrenges under længere skisessioner.

Materialer som uld eller merinould i kombination med funktionelle materialer holder fødderne både varme og tørre, samtidig med at de giver en god ventilation, hvilket også er vigtigt for at forhindre gnidninger.

- Hvilken slags strømper skal du have på, når du står på ski?

Strømper, der holder fødderne varme og tørre hele dagen og som sidder ordentligt på foden, så du ikke får gnagsår, det er det vigtigste.

- Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger skistrømper?

Skal du ned ad bakke, er det bedst med knæstrømper, skal du langdistance, fungerer en kortere model, selvom det selvfølgelig er varmere med et højere skaft. Vælg gerne sokker med indslag af uld, de er temperaturregulerende og holder fødderne både tørre og varme. Polstret tå og hæl er et ekstra plus for beskyttelse og aflastning.

- Hvad er de bedste skistrømper?

Det vigtige er, at den sidder ordentligt på foden, så der ikke opstår friktion, noget der kan føre til gnav. Vælg også et materiale, der holder dine fødder varme og tørre, for eksempel uld eller merinould i kombination med syntet.

- Hvilken slags strømper har du i skistøvler?

For at mindske risikoen for friktion og dermed gnidninger er det vigtigt, at strømpernas skaft går ud over støvlens kant. Det betyder, at du skal bruge knæstrømper, hvis du skal ned ad bakke, men lavere sokker er nok, når du skal ud på langrendssporet. Varme og ventilation er også to ting, du bør tænke på, og så er uld og syntet en god blanding, og strømperne skal også sidde godt på foden og ikke glide rundt i støvlen.

- Er skistrømper nødvendige?

Nej, det behøver du ikke, men for at nyde dagen fuldt ud på pisterne eller på skiløjpen, er det bedst, hvis du har sokker, der holder dine fødder tørre og varme, og som ikke giver gnav. En blanding af uld og syntetisk er det bedste, og det er vigtigt, at de har en god pasform, så de sidder ordentligt på foden. Et ekstra plus er den polstrede tå og hæl.