• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Skridsikre strømper

Her finder du et varieret udvalg af skridsikre strømper til alle behov og lejligheder, der mindsker risikoen for faldulykker.

Vores udvalg af skridsikre sokker fås til både mænd og kvinder og er unikt designet til at give dine fødder komfort, men samtidig give dig et bedre og mere stabilt greb.

De skridsikre sokker er udformet som almindelige sokker, men har en underside, der er designet med anti-skrid eller greb. De eller de skridsikre greb, der er placeret på undersiden, er normalt designet i silikone, der sikrer, at dine fødder får et bedre og mere stabilt greb.

De skridsikre sokker giver dig mulighed for at gå mere sikkert indendørs og er blevet populært hos ældre mennesker, hos folk, der har problemer med balancen, hos folk, der har nedsat styrke eller som har problemer med svimmelhed. Men sokker er også blevet populære at bruge hos dem, der har problemer med glatte, glatte gulve derhjemme.

De skridsikre sokker kaldes også normalt "skridsikre sokker" og fås i flere forskellige modeller og i forskellige materialer.

Men de skridsikre sokker er også blevet populære at bruge i træning og yoga, takket være at de giver et bedre greb og samtidig giver fødderne komfort.

De skridsikre sokker passer til dig som:

- Har problemer med svimmelhed
- Har nedsat styrke
- Har problemer med balancen
- Har glatte gulve derhjemme