• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
svart-rosa-sport-kompressionstrumpa-supcare-antihalk.jpg
Mängdrabatt
svart-rosa-sport-kompressionstrumpa-supcare-antihalk.jpg
Antihalk-kompressionstrumpa-supcare-svart-rosa.jpg
supcare-sport-kompressionstrumpa-rosa-svart-antihalk.jpg

SupCare Kompressionsstrømper Ankelhøje Skridsikker Sort Lyserød

119 kr.

Farve

 • svart-rosa-sport-kompressionstrumpa-supcare-antihalk.jpg
 • Supare-sport-antihalk-kompressionstrumpor-svart-grön.jpg

Størrelsese størrelsesguide

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Størrelseguide

Ankelhøje kompressionsstrømper fra SupCare med skridsikker sål, specielt udviklet til sportsaktiviteter. Den praktiske skridsikre sål gør strømperne perfekte til træning på gulvet eller måtten (for eksempel pilates eller yoga), hvor der ikke bruges sko.
 
SupCares kompressionsstrømper til sport øger blodcirkulationen og forhindrer overbelastning af benene ved fx løb eller andre sportsaktiviteter.
 
Brug kompressionsstrømper, når du træner for at reducere muskelsmerter og træningssmerter. Sports kompressionsstrømper giver dig mulighed for at træne mere effektivt og samtidig forebygge skader og reducere trætte og ømme muskler dagen efter.
 
SupCares sportsstrømper er lavet af højteknologiske fibre, hvis egenskaber er specielt udviklet til sport.

Farve: Sort Grå Lyserød
Kompresjonsklasse: 1 (15-21 mmHg)
Materiale: 90% polyamid 10% elastan
Vaskeråd: 30 grader, undgå tørretumbler
Produceret i Portugal

Mål dine ben med det samme, når du vågner om morgenen for at få en nøjagtig måling, før de svulmer for de bedste resultater. Mål med et målebånd rundt om læggen, hvor den er bredest og rundt om anklen, hvor den er smallest.
 
Støttestrømper, også kaldet kompressionsstrømper, er en beklædningsgenstand, der modvirker hævelser i benene, skaber et bedre velvære og samtidig giver dine ben mere energi. Støttestrømper er perfekte til dig, der har et arbejde, hvor du belaster dine ben meget og får trætte fødder. Du kan bruge støttestrømper af flere forskellige årsager, fx under flyrejser, hvis du er gravid eller har åreknuder.
 
Komfortable og stilrene støttestrømper fra SupCare fås som farverige, mønstrede og stribede støttestrømper med kompressionsklasse 1 (15-21 mmHg). Ved at bruge et par støttestrømper forebygger du trætte, ømme og hævede ben. SupCares støttestrømper er velegnede til rejser, til dig som er gravid, som står og går meget eller har disposition for åreknuder. Støttestrømperne er nemme at tage på og af. Støttestrømperne har et højt indhold af bomuld, hvilket giver en behagelig og blød støttesok med en god støtte.