• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sportsstrømper

Sportssokker og sokker er vigtige beklædningsgenstande, der kan gøre en stor forskel under fysisk aktivitet. Sportsstrømper er specielt designet til at være ekstra slidstærke, transportere fugt, reducere muskelvibrationer, give hurtigere restitution og støtte musklerne. Sportsstrømperne kan bruges til alle former for sportsligere aktiviteter, såsom løb og træning. Bomuldsstrømper bruges af mange, der træner, da de er bløde, behagelige og er lavet af materialer, der transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske. Fordi sokkerne transporterer fugt væk, mindsker du også smertefuldt ubehag på fødderne, såsom vabler og gnidninger. Pasformen på sportsstrømper er også anderledes end almindelige sokker, de er bedre formet efter fodens struktur, det betyder at de sidder bedre på foden og automatisk giver bedre komfort.

Hvilke sportssokker du skal have på afhænger af den type træning du udfører. Er det konditionstræning, der holder i længere tid, er det vigtigt, at fugt transporteres væk, så fødderne holdes tørre. Brug af kompressionsstrømper får benene til at føles mere aktive både under og efter træning, de øger blodcirkulationen, reducerer muskelvibrationer, giver god balance og bidrager til hurtigere restitution.

Træner du mere lavintensiv træning, kan du i stedet have brug for sokker med et godt greb eller tåsokker, som giver dig bedre balance og favoriserer tæernes naturlige bevægelser. En yderligere fordel ved at bruge tåsokker som sportsstrømper er, at de mindsker risikoen for gnavere mellem tæerne og også kan hjælpe mod fodsvamp.

- Hvorfor skal du have sportssokker på?

Når du er på farten, uanset om du går en tur eller jogger eller dyrker en hvilken som helst anden form for cardio, er det vigtigt at have sokker, der passer rigtigt til din fod, så der ikke er nogen friktion, der fører til gnav. Vælg også et materiale, der transporterer funk væk for at holde dine fødder tørre og friske. Kompressionsstrømper har også mange fordele, da de øger blodcirkulationen og bidrager til hurtigere restitution. Til øvelser som yoga og pilates kan det være vigtigt at have strømper, der giver et godt greb, for eksempel sportsstrømper med skridsikre såler eller hvorfor ikke tåstrømper, der giver bedre balance?

- Er det lige meget, hvilke strømper du har på, når du træner?

Ja, det gør det, det kan endda gøre en stor forskel. Det er ekstremt nemt at få gnagsår, hvis du har sokker, der ikke sidder ordentligt på foden, som er for løse, glider ned eller snurrer rundt. Så pasformen og også materialet spiller en rolle, uld/merinould og syntetiske materialer anbefales, det transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske og benene bliver mere aktive og du restituerer bedre hvis du bruger kompressionsstrømper, især under cardio træning. Strømperne er mindst lige så vigtige som skoene, et par dyre sko opfylder ikke sin funktion, hvis du har sokker, der ikke passer på plads og kan føre til gnav og vabler.

89 produkter

89 produkter

Du har set 36 ud af 89 produkter