• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Strømper med løs elastik

Her finder du strømper med løs elastik, der passer til dig, der ikke kan lide elastikken på almindelige strømper, har følsomme fødder, er diabetiker eller har problemer med at fødderne hæver.

Strømper med løs elastik betyder, at sokkernes ben er strikket på en unik måde, der gør elastikken ekstra blød og smidig. Det betyder, at elastikken ikke strammer og minimerer risikoen for, at sokkernes elastiske gnavere, skaber ubehag eller vabler. Sokkernes løse elastik kaldes normalt også "komfortelastik".

Selvom strømperne er designet med løs elastik, har de en konstruktion, der gør, at elastikken sidder op på benet – fast uden at gnide eller trykke. Strikningen af ​​strømperne gør også, at hele sokken sidder behageligt på benet og på foden, uden at klemme eller rynke.

Strømper med løs elastik passer til dig som:
- Kan ikke lide elastikken i almindelige sokker
- Har følsomme fødder
- Har problemer med at fødderne og anklerne hæver
- Har diabetes

Men sokkernes løse elastik gør, at de også er blevet populære hos alle, også dem uden fodproblemer eller følsomme fødder. Årsagen er, at sokkerne er bløde og giver en luksuriøs, behagelig komfort til fødderne.

Vores strømper med løs elastik fås i flere forskellige modeller, både til kvinder og mænd. Strømperne fås også i forskellige materialer som bambus, bomuld og uld – alt efter hvad du foretrækker.

Kort fortalt kan man sige, at sokker med løs elastik er ekstra venlige ved fødderne og giver ekstra blød komfort – og derfor er det ikke så overraskende, at de er blevet stadig mere almindelige og et mere populært alternativ til almindelige sokker.

- Hvorfor skal du have strømper på med løs elastik?

Har du følsomme fødder, måske på grund af diabetes eller andre årsager, er sokker med løs elastik en god mulighed. Bløde, behagelige sokker med ingen eller flade sømme og skaft med rullesøm, specielt designet til at minimere risikoen for, at strømperne bliver for stramme og skaber pres.

49 produkter

49 produkter

Du har set 36 ud af 49 produkter