• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
Mängdrabatt
Svensktillverkade
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
strumpor-med-tår-minfot-merinoull-svarta.jpg
svarta-tåstrumpor-i-merinoull-minfot.jpg
tåstrumpor-svarta-merinoull-minfot.jpg

Minfot Tåstrømper Merino uld Sort Mix 3-pak

349 kr.

Farve

 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-River-Mix 3-pack.jpg
 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Vaskeråd

Tåstrømper fra Minfot i merinould, der giver dine fødder komfort og et optimalt klima for dine fødder at være i, uanset temperatur. 
 
Strømperne er produceret i Sverige i høj kvalitet i merinould. Et luksuriøst materiale, der giver dine fødder varme, når det er koldt, men holder dem behageligt kølige, når det er varmt. Strømpernes uld neutraliserer også lugt og transporterer effektivt fugt væk fra fødderne. Hvilket giver fødderne et sundere, friskere og mere behageligt klima at være i. Ulden hjælper med at forhindre kolde fødder.
 
Derfor er strømperne velegnet til dig, der har problemer med fodsved, svedige fødder eller ildelugtende fødder. Men merinouldstrømperne er også velegnede til dem, der har problemer med kolde, frosne fødder - eller til dem, der har problemer med dårlig blodcirkulation. Strømpernes materiale, merinould, regulerer temperaturen og hjælper kroppen med at opretholde en jævn temperatur, uanset om det er varmt eller koldt.
 
Strømpernes materiale er smudsafvisende, da materialet ikke tillader snavs at trænge ind i materialets fibre, men holder snavs ude. Oxygenet i luften betyder også, at ulden næsten renser sig selv, da den effektivt løsner snavspartikler, der falder væk fra strømperne, hvilket betyder, at strømperne renser sig selv.
 
Tåstrømperne kan også bruges af dem, der har mere følsomme fødder, får lette slid eller for dem, der har problemer med fodsvamp. 
Årsagen er, at strømpernes design, der hjælper med at sprede tæerne på en naturlig måde, hvilket gavner blodcirkulationen på en naturlig måde og giver deres fødder mulighed for at opretholde en jævnere temperatur, hvilket betyder, at fødderne forbliver behageligt tørre og samtidig modvirker fodsvamp, gnidinger, gnavesår och andet ubehag. Da tåstrømperne spreder dine tæer på en naturlig måde, giver det dig også bedre balance og mere sikkerhed. På grund af tåens spredning aflaster du det pres, du får på tæerne, ved problemer med Hallux Valgus. De er desuden designet med flade sømme, der både giver trykaflastning på tæerne og samtidig skaber en god fornemmelse for fødderne.
 
Farve: Sort
3-pak 
Svensk produceret 
Materiale: 90% merinould, 8% polyamid, 2% lycra
Vaskeanvisning: 40 grader, må ikke tørretumbles 
Non-mulesing / Mulesing-fri ull 
 
Teknologi:
- Ekstra fleksibel og blød elastik med 1:1 rib
- Strikket med 120 nåle, hvilket gør strømperne slidstærke og behagelige
- Syet med flade sømme for optimal komfort