• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Uldstrømper

Her finder du varme og behagelige uldstrømper designet til de koldere måneder og frosne fødder.

Uld er et fremragende naturmateriale, som virkelig gør sig godt på fødderne og kroppen. Uldsokkerne giver god komfort og neutralisering, samtidig med at de effektivt transporterer lugt og fugt væk. Strømper i uld hjælper også kroppen med at holde fødderne på en jævn og behagelig temperatur, hvilket betyder, at fødderne får et friskere, sundere og mere behageligt klima at være i, uanset temperaturen.

I vores sortiment finder du alt fra varme vandrestrømper, hyggelige hverdagsstrømper i uld til tåstrømper, trænings- og gåstrømper. Der er lange og lave uldsokker. Uldsokkerne er perfekte til friluftsliv og vandreture. Eller for dem, der udfører sportsaktiviteter, især om vinteren. Men også for alle, der har dårligt blodomløb, kolde fødder eller som har problemer med fodsved. Uanset behovet holder sokkerne dine ben og fødder behageligt varme, når det er koldt, eller køligt, når det er varmt.

Sokkernes materiale er desuden smudsafvisende og tillader ikke snavs at trænge ind i materialets fibre, men holder smuds væk. Ilten i luften gør også, at ulden næsten renser sig selv og effektivt løsner smudspartikler, der falder væk fra sokkerne. Det betyder, at sokkerne er selvrensende.

Hvorfor skal du have uldne sokker på?
Uldsokker har mange gode egenskaber, der hjælper fødderne til at holde sig tørre og holde en jævn temperatur, uanset om det er varmt eller koldt. Uld er et fantastisk naturmateriale, der både er temperaturregulerende og ventilerende samtidig med, at det transporterer fugt væk. Derudover er den kendt for at modvirke dårlig lugt. Med disse fine egenskaber er uldsokker perfekte til udendørsaktiviteter som vandreture, skiløb, jagt, fiskeri og meget mere. Men der findes også lækre uldsokker, som passer godt på arbejde og til hverdag.

Hvordan vasker jeg uldsokker?
Tjek vaskeanvisningen til sokkerne.

Vaskemaskine: Uldstrømper kan vaskes i vaskemaskine. Men så er det vigtigt, at du læser vaskeanvisningen grundigt igennem, så sokkerne bliver vasket korrekt. Husk også at bruge vaskemiddel, der er specielt velegnet til uld. Uldsokker skal ikke tørretumbles.

Med hånden: Strømperne kan også vaskes i hånden. Sammen med koldt eller lunkent vand tilsætter du et mildt uldvaskemiddel, som er godkendt til uldmaterialer. Læg forsigtigt sokkerne i blød i cirka 5-10 minutter og tryk forsigtigt for at fjerne smuds eller pletter. Skyl i koldt vand, tryk restvand ud med et håndklæde uden at vride sokkerne og lad sokkerne lufttørre på en plan overflade.

 

63 produkter

63 produkter

Du har set 36 ud af 63 produkter