• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Dametøfler

Komfortable hjemmesko til en lettere hverdag kan findes her. Arbejdstøfler, der giver stabil støtte hele dagen. Bløde og stødabsorberende hjemmesko til at have på udendørs, når du arbejder i haven eller varme hjemmesko i fåreskind eller uld til varme fødder indendørs, når det er koldt.

Vi har forskellige modeller til forskellige lejligheder, arbejdstøfler til dig der går og står meget. De har ekstra stødabsorbering og god støtte i fodsengen for at forhindre træthed, og der findes også modeller med skridsikre såler til dem, der arbejder i køkkener eller andre miljøer, hvor gulvet kan blive vådt. Hjemmesko med stretch i overdelen, som gør dem velegnede, hvis du har hallux vallux eller bare klumpede fødder generelt. Klassiske tøfler i fåreskind med ægte fåreskind i forskellige modeller, uld tøfler foret med ægte fåreskind og med udtagelig indersål. Hjemmesko, der er vandafvisende og desuden nemme at rengøre, perfekte at have på som havesko om sommeren.

Komfortable mesh hjemmesko med udtagelig fodseng og god pronationsstøtte eller bare hyggelige og varme hjemmesko i uld eller fåreskind. Uld og fåreskind er temperaturregulerende materialer, og derfor er det rart at have disse hjemmesko på selv en sommeraften. Klassiske hjemmesko med korksål og dæmpende fodseng, perfekt som indendørssko.

Hvorfor hjemmesko?

- Hjemmesko er nemme at tage på og af, gode at have, hvis man bevæger sig meget mellem ude og inde

- Hjemmesko som arbejdssko giver god aflastning til ben og fødder og forebygger træthed

- Vandtætte hjemmesko, der er nemme at rengøre, er perfekte som havesko

- Hjemmesko som hjemmesko lavet af fåreskind eller uld holder fødderne varme

- Hjemmesko med stretch passer til dig med hallux valgus eller bare klumpede fødder generelt

114 produkter

114 produkter

Du har set 36 ud af 114 produkter

Almindelige spørgsmål

Beroende på vad för material dina tofflor är, så skiljer sig skovården för tofflorna. För att ta reda på hur du tar hand om just dina tofflor och håller dem fina och fräscha så kan du klicka här för att komma till vår guide 

För att tofflor ska sitta bekvämt på foten är det viktigt att du väljer en storlek så att hela foten får plats i tofflorna. Tofflor brukar ha en hälkant som är konstruerad för att hålla fötterna på plats, så om du trampar på kanten så innebär det att tofflorna är för korta och du behöver gå upp en storlek  

Om du tar hand om dina tofflor med skovård så håller de sig fina och fräscha längre samtidigt som de håller längre. Hållbarheten för tofflor är svårt att svara, det är olika beroende på hur mycket du använder dem och vad för underlag du går och står på.

Populære filtre