• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Slip-ins

Hjemmesko i slip-in modellen er enkle og nemme at tage på og af. Perfekt hele året rundt men ekstra praktisk om sommeren, når du bevæger dig meget mellem ude og inde. Hjemmesko uden hælrem eller med hælrem, der kan foldes over foden, hvis du vælger ikke at bruge den. Pæne og varme slip-in hjemmesko i uld eller med ægte fåreskind, perfekte som hjemmesko på kolde gulve, gode at have ved sengen, så du lige kan putte fødderne i dem med det samme, når du vågner.

Bløde og stødabsorberende hjemmesko, der fungerer lige godt på arbejdet hele dagen eller i haven, fordi de er nemme at rengøre. Vi har også hjemmesko i en slip-in model med stretch i overdelen som er super, hvis du har problemer med hallux valgus eller bare lidt klumpet fødder generelt. Hjemmesko med aflastende fodseng med støtte til køllefødder og hjemmesko med udtagelig indersål, hvis du ønsker at sætte dine egne indlægssåler i.

Her finder du hjemmesko til alle forskellige lejligheder, hjemmesko der kan lindre problemer som hælsmerter, ømme fødder, trætte fødder og kolde fødder.

90 produkter

90 produkter

Du har set 36 ud af 90 produkter