• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Uldtøfler

Uldtøfler er de perfekte tøfler, der kan bruges hele året rundt. Vores sortiment tilbyder klassiske uldtøfler fra kendte mærker som Ulle, Glerups og Haflinger. Årsagen til, at uldtøfler er velegnede året rundt, skyldes uldens egenskaber. merinould virker temperaturregulerende og hjælper kroppen med at opretholde en ensartet temperatur, uanset om der er varmt eller koldt. Uld er også fugtabsorberende og holder dine fødder tørre og friske. Hos os finder du uldtøfler til hele familien i flere forskellige modeller.

Ulle uldtøfler er sko, der er designet med en tydelig natur kobling med en følelse af kvalitet som oplagt ingrediens. Uldtøfler er lavet af 100% ren ny uld med en indbygget indersål og en skridsikker sål på undersiden. Tøflerne er skabt for at give komfort og få hele kroppen til at slappe af. Alle Ulle uldtøfler er skabt, så du kan stoppe op og nyde hverdagen.

Ulle uldtøfler har en selvregulerende temperatur på indersiden, hvilket betyder, at tøflen bliver varm, når det er koldt, men samtidig føles luftig, når det er varmt. Ulden absorberer fugt inde i tøflen og tiltrækker lidt lugt, hvilket får tøflen til at føle sig frisk efter lidt luftning. Uldtøflens naturlige form giver dig også god plads til tæerne, og tøflens ortopædiske skosål giver foden stabilitet og komfort. Ulles tøfler er til dig, der ønsker at opleve et dejligt par uldtøfler, der spreder harmoni i hele kroppen. 

Glerups tøfler er skabt af den højeste kvalitet. Uldtøflerne indeholder 100% naturlig uld, er håndlavet fra får til foden og er lavet med både menneske og natur i tankerne. Rå, naturlige materialer anvendes, og Glerups har minimeret brugen af ikke-naturlige materialer, hvilket igen har skabt det unikke og enkle design - tøfler af høj kvalitet kendt for deres enestående og naturlige komfort. Glerups tøfler er til både herrer og damer, og holder dine fødder varme og tørre takket være uldens temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. Hvilket giver dig mulighed for at bruge uldtøflerne hele året rundt. 

Cinnamon sko er et svensk skomærke, der tilbyder vidunderlige tøfler og indendørssko. De svensk designede sko er udviklet sammen med ortopæderne, så skoene er behagelige og fodformede. Cinnamons sko har stabile såler og hælkapper og masser af plads til tæerne, der er gode for dig og dine fødder. Cinnamon har sko til både damer, herre og børn. Cinnamon har simpelthen sko til alle og har et bredt sortiment, alt fra snøresko og støvler til sandaler, tøfler og pumps. Deres sko er perfekte til dig, der har problemer med hallux valgus, hammer tæer eller andre problemer, der gør det ellers svært at finde behagelige sko.

Uldtøfler fra Embla of Sweden er kendt for deres fodformede og komfortabelt designede sko, der både er moderigtige og pæne. Emblas sortiment består af komfortable og pæne sko, der er tilpasset til både arbejde og hverdag. Tøflerne er også kendt for at give god komfort og få dig til at gå bedre takket være deres design.

41 produkter

41 produkter

Embla-damtofflor-mocka-ull-ergoflex-svart.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Hjemmesko Trude Ergoflex Sort

749,00 kr.
Embla-damtofflor-mocka-ull-ergoflex-brun - kopia.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Hjemmesko Trude Ergoflex Brun

749,00 kr.
Embla-damtofflor-mocka-ull-ergoflex-vinröd.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Hjemmesko Trude Ergoflex Bordeaux

749,00 kr.

Du har set 41 ud af 41 produkter