• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

52bones

52bones skosåler & skoindlæg

Her finder du både skosåler og skoindsatser fra 52Bones. De tilbyder produkter til fødderne, der giver den bedst mulige komfort, både på hverdag og på arbejdspladsen, men også i forskellige sports- og træningssammenhænge.

52Bones dynamiske såler er udviklet med forskellige egenskaber, hvor hver har sin specifikke niche. Hvilket betyder, at sålerne er designet med ekstra støtte baseret på behov. De er designet til at give stabilitet og passer dig med lave, neutrale og høje fodbuer. Sålens gode egenskaber øger komforten på dine sko og gør det lettere for hvert trin, du tager.

-Dynamisk sål
-God stødabsorbering
-Hulstøtte til fod
-Dyb hæl kop
-Tre hule fodhøjder
-Giver god komfort
-Cutable

Sålerne er perfekte til forskellige sportslige sammenhænge og fysiske aktiviteter.

-Alpine
-Cykling
-Fodbold
-Atletik
-Golf
-Gym
-Jagt
-Running
-Outdoor
-Walking
-Sport
-VandringOmkring

95% af befolkningen har lav, neutral eller høj fod buer, hvilket betyder, at det er et almindeligt problem. Enhver, der har prøvet en støttende eller polstret sål, kender dens positive effekt, da den kan forhindre skader og give bedre kropsholdning. Ved hjælp af vores hulfodguide, som du kan finde HER, kan du identificere din fodbue. Hvilket gør det let og bekvemt for dig at finde den rigtige sål til dine sko. Herunder kan du også læse om 52Bones unikke TECH-serie, SUPPORTSERIER og GEL-SERIER, som også er opdelt i forskellige segmenter.


Om TECH-serie
At have den rigtige sål til det rigtige formål gør en stor forskel for hele kroppens velbefindende. Serien indeholder fire forskellige skoindsatser, herunder TrainTech, SlimTech og Wooltech. De har dynamisk støtte til den hule fod, der bidrager til stabilitet. Samtidigt som sålerne giver optimal komfort og hjælper den naturlige bevægelse af foden. Alle tre såler har tre forskellige hule fodhøjder, der passer til dem med lav neutral og høj hul fodstøtte. De har en høj dæmpningsfaktor og en hul fodstøtte, der øger skoenes  komfort.


Om STØTTESERIE
Supportserien indeholder tre såler, der er tilpasset til at dække de mest almindelige hverdagsproblemer og  også givergod støtte til forskellige   sportsaktiviteter. De forskellige skoindsatser   hjælper med at give en daglig komfort, der omfatter Max Support, Slimsupport og Soft Support. De har gode egenskaber, der hjælper med at give en behagelig stødabsorbering til dine fødder. De er lette såler og har en hul fodhøjde, der passer til de fleste mennesker.

Om GEL SERIES
Gel-serien indeholder både hælpuder og en fuld sål, der giver en stødabsorberende effekt med forskellig densitet for at opnå den bedste komfort. De er velegnede til dem, der går og står meget, da de også lindrer og forhindrer ømme fødder.  Gelsåler er velegnede til både dagligdags og fysiske aktiviteter og bidrager til en mere neutral kropsholdning.

Om+Comfort:
+Comfort-serien fra 52bones giver dine fødder komfort hver dag! I serien er der fem forskellige skoindsatser tilpasset til at dække de mest almindelige behov, med høj dæmpningsfaktor og hul fodstøtte, der øger komforten i dine sko.  

Om +Aktiv:
Når træning, god støtte og dæmpning er særligt vigtigt. I 52bones +Active serien er der tre forskellige såler, udviklet til at yde den rigtige støtte ved højere belastninger. Alle +Aktive såler kan også formes til unik komfort, der passer til dine fødder.