• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

CCS Foot Care

CCS Foot Care og CCS fodpleje består af et komplet udvalg af komfortable produkter, der plejer dine fødder og holder dem bløde og glatte. CCS fodpleje er simpelthen skabt for at give dig og dine fødder den tiltrængte pleje. CCS fodpleje består af blødgørende fodcremer, salver, fodbade og intensive fodbehandlinger. Produkter, der er perfekte til trætte fødder.


-Blødgørende creme
-Pleje fodcreme
-Rengørende fodbad
-Forebygger tør hud og tørre revner
-Forebygger fodsved
-Forebygger hård hud

CCS Foot Care og CCS fodpleje er en del af segmentet Foot by CCS Professional, som er skabt af CCS Healthcare med en passion for hud og sundhed. Med deres serie til fødder har visionen været at producere produkter, der giver dig og dine fødder bedre trivsel. Derfor har de skabt en bred vifte af produkter, der giver dig en behagelig spa-følelse, så du kan passe ekstra godt på dine fødder hver dag. Serien består af to kategorier, Beauty Care og Extra Care.

Beauty Care: En serie der passer til dig, der holder af dine fødder. Med produkter fra denne serie kan du nemt passe dine fødder regelmæssigt, så dine fødder forbliver sunde og pæne. Den fælles faktor for produkterne er, at de giver en behagelig spa-følelse og giver dine fødder en behagelig oplevelse. Nogle produkter, der indgår i denne kategori, er: Foot Cream, Foot Scrub, Foot bath, Cleansing foot bath og elektrisk fodfil.  

Ekstra care: Serien er skabt for at hjælpe dig, der har fødder som kræver mere pleje. For eksempel i tilfælde af hård hud eller hælrevner. Nogle af produkterne bruges også af fodterapeuter. Produkter der indgår i denne serie er for eksempel: Nærende sundhedssalve, Fodplejesalve , Fodmousse, Intensiv fodkur, Opløsning til hudrevner og Fodspray.

CCS Healthcare er en af Nordens største producenter af hudpleje, medicin og hygiejneprodukter. Deres idé er baseret på at skabe innovative og bæredygtige produkter med høj kvalitet, der hjælper folk hver dag, både hjemme og på arbejdspladsen. Virksomhedens kunder findes i dag overalt i Europa, men deres fæste er i Dalarna, hvor det hele startede for 30 år siden. CCS Healthcares succes skyldes deres produkter, der er skabt med høje krav og stort engagement. Hvor deres vision siden starten stadig kendetegner virksomheden: at skabe produkter, der giver trivsel for hele kroppen, og som opfylder alle typer behov. 

5 produkter