• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Crocs sko hos Minfot.dk

Her finder du Crocs sandaler og hjemmesko, der giver dig komfort og aflastning hele dagen. Crocs har sit eget patenterede materiale kaldet Croslite™, som giver Crocs sine unikke egenskaber såsom stødabsorbering, vandmodstand og afslappet pasform. Crocs sandaler og hjemmesko er vandafvisende og kan med fordel bruges som badesko og strandsandaler. Crocs Clog hjemmesko er også gode i haven, da de er nemme at komme ind og ud af og nemme at rengøre, blot skylles af med vand. Bær Crocs med hælremmen op for nem slip på sko, eller med hælremmen ned for mere stabilitet.

- Letvægtssko
- Blød fodseng
- Antibakteriel
- Ergonomisk
- Antihalk
- Genanvendeligt
- Passer til mange fødder, Crocs Classic Clog er den mest rummelige af deres modeller

Crocs sko, sandaler og hjemmesko er lette, stødabsorberende, komfortable, antibakterielle, ergonomiske, lugtbestandige og genanvendelige. Hvilket gør skoene perfekte til hverdag, derhjemme, i din fritid eller på arbejdet.

Crocs slog igennem i 2002 men startede i Colorado i USA og var oprindeligt tænkt som en sko, der skulle bruges på både. Derfor er skoene udviklet til både at være skridsikre og give stabilitet på glatte og glatte underlag. Crocs vision er at levere funktionelle og komfortable sko, der er fodlige, og som passer til alle, uanset hvordan din livsstil og hverdag ser ud.