• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

ECCO

Ecco

Her finder du sko, sandaler og sneakers fra ECCO.

Skoene er designet til at give dine fødder komfort i hvert skridt du tager, uanset om det er på arbejde, derhjemme eller på gåturen.

Designet til dig:
- Som går og står meget
- Har problemer med ømme, trætte fødder og fodsmerter

Grundlæggeren af ​​ECCO, Karl Toosbuy og ECCO har siden starten i 1963 guidet virksomheden ud fra dens respekt for mærkets arv, opfordring til innovation, stræben efter at skabe produkter, der har den højeste kvalitet og engagement og passion for sko og fødder.

HER kan du se alle skoene fra ECCO og HER kan du se alle sandalerne - og hver model er nøje udvalgt af vores fysioterapeut.

ECCO har også ambitionen om at gøre produktionen af ​​skoene så miljøvenlig som muligt.

Størstedelen af ​​ECCOs sko og sandaler er designet i læder og ECCO har egne garverier og på hvert garveri forsker ECCO for at finde løsninger og nye måder at nå frem til en så miljøvenlig produktion som muligt. ECCO har blandt andet været blandt de første virksomheder til at bruge industrirobotter i garverier, hvilket minimerer risikoen for, at mennesker kommer til skade af kemikalier i produktionen.

ECCO er desuden en af ​​verdens største læderproducenter og har fuld deltagelse i hele fremstillingsprocessen – fra første solbrun til den færdige sko i butikken. ECCO lægger også stor vægt på produktudvikling, hvor ECCO konstant forædler sine produkter.

Alt sammen for at give dig og dine fødder komfort og optimal pasform.I produktionen bruges kun de bedste råvarer, der lever op til holdbare kvalitetskrav.

ECCOS forskellige sko ECCO DIRECT COMFORT- En unik teknologi udviklet til at følge fodens kurver for at strømline hvert skridt, du tager. Teknologien udspringer af anatomiske læste og unikke 3D-former, som ECCO bruger til at fremstille alle sko. Letvægts flydende materialer sprøjtes direkte ind i skoens sål for at skabe en fuldt støbt, fleksibel og let afstøbning mellem overdelen og ydersålen.

ECCO FLUIDFORM - er designet til at give dine fødder komfort og et mere behageligt skridt. Samtidig er skoenes konstruktion med til at give dig stabilitet. Teknologien er en direkte injektionsproces, der bruger tilpasningsdygtigt materiale, der overholder ECCOS: specialudviklede, anatomiske aflæsninger.

70 produkter

70 produkter

Du har set 36 ud af 70 produkter