• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Mabs

Mabs støttestrømper og kompressionsstrømper er skabt med en lang og dokumenteret erfaring med medicinsk teknologisk kompression. Mabs er kendt for deres brede udvalg af støttestrømper med kompression til forskellige anvendelser.

- Støttestrømper fremmer blodcirkulationen i benene
- Reducerer ømme, trætte og hævede ben
- Ideel både for dem, der står og går meget eller har et stillesiddende erhverv, hvor benmusklerne ikke aktiveres
- Giver øget trivsel i hverdagen
- Lindrer og forebygger åreknuder

Alle strømper fra Mabs er klassificeret som medicinske kompressionsstrømper klasse 1. Støttestrømper er en gennemprøvet og veldokumenteret metode til at øge blodcirkulationen i benene. Mabs klassiske kompressionsstøttestrømper afhjælper trætte, hævede og ømme ben uanset om du sidder, står eller går i længere tid. Støttestrømperne øger blodgennemstrømningen i benene og får dig til at føle dig mere opmærksom og lettere i benene.

Støttestrømper kan også lindre og mindske risikoen for åreknuder.

Mabs designer klassiske knæstrømper med kompression i både bomuld og nylon, så der er noget til enhver lejlighed, både i hverdagen og til finere lejligheder, hvor du har brug for kompressionseffekten, men samtidig gerne vil se elegant ud. Udover støttestrømper i knæmodellen findes der også støttetights og stay-ups med kompression.

Kompressionsstrømperne fra Mabs kan også bruges til fysisk aktivitet, da sokkerne har en positiv effekt under træning og restitution.