• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Medisox Støttestrømper

Medisox støttestrømper

Medisox fremstiller støttestrømper til dit velvære med gradueret tryk og en god pasform, der giver dig  lettere ben i hverdagen.

Fordelene ved støttestrømper er mange og udover at give øget velvære i hverdagen har de dokumenterede og gavnlige egenskaber:

- forbedrer blodcirkulationen i benene
- forhindrer hævede, ømme ben
- reducerer risikoen for blodpropper
- forbedrer udveksling af næringsstoffer og ilt til musklerne
- forebygger åreknuder efter graviditet

Støttestrømperne har et graderet tryk i kompressionsklasse 1 (16-21mmHg), med den kraftigste kompression omkring anklen som så aftager opad mod knæet, hvilket hjælper blodgennemstrømningen i benene og dermed modvirker træthed og hævelser i benene.

Støttestrømper er ideelle til dig, der gerne vil øge trivslen i hverdagen og passe dig, uanset om du står og går eller sidder stille i længere perioder. Ideel til en lang arbejdsdag, enten stående eller siddende, eller når du ønsker de bedste forhold for gåturen.

Medisox støttestrømper i Comfort modellen har desuden ekstra benvidde, hvilket gør, at de passer til dig med lidt tungere lægge. Glem ikke at tjekke dine ankel- og lægmål, når du vælger en størrelse.

Når du bruger støttestrømper, øges blodcirkulationen i benene, hvilket modvirker trætte, ømme og hævede ben. Støttestrømper kan også lindre og forebygge åreknuder, fordi kompressionen forhindrer årerne i at udvide sig.

Medisox er et svensk mærke og alle støttestrømper er CE-mærkede og registreret hos Lægemiddelstyrelsen.

Medisox har støttestrømper til alle situationer:

- Comfort og Office til hverdag og arbejde
- Hiking & Sport til fritid & træning
- Ankelstrømper med kompression
- Ekstra brede støttestrømper