• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Minfot

Her finder du Minfot støttestrømper , sokker, sandaler og fåreskindsstoffer.

- Kompressionsstrømper klasse 1
- Højkvalitets sokker til gåture, arbejde og hverdagskomfort
- Sandaler med anatomisk fodseng
- Komfortable fåreskindsstoffer, der giver komfort og varme til kolde fødder

Alle produkter fra Minfot er nøje udvalgt og testet af vores fysioterapeut, alt sammen for at give dine fødder optimal komfort i hvert et skridt du tager. Minfot startede som en svensk e-handel af fysioterapeut Cajsa Krikström i den skånske by Båstad – med ambitionen om at gøre det nemt at købe kvalitetsprodukter til glade fødder og øget livskvalitet. Hvilket skabte et sortiment af fodlige sko, fodhøjre sandaler, problemløsningsprodukter til fodproblemer, behagelige hjemmesko, støttesokker, sokker, skopleje, pigge, fodpleje, støtte og beskyttelse og tilbehør til gåturen. Simpelthen alt, så du kan gå rigtigt - og gå komfortabelt i hvert skridt du tager.

”Visionen var at gøre det nemt at, uanset hvor man bor, være tæt på den rigtige viden og de rigtige produkter til gladere fødder og stærkere kroppe. Med en ægte interesse for sundhed, krop og sjæl er Cajsas vision at tilbyde Sveriges mest velassorterede netbutik med produkter, der øger livskvaliteten for mennesker i alle aldre.” 

Minfot startede som - og er stadig i dag en familievirksomhed med medarbejdere, der er drevet af at finde og tilbyde kvalitetsprodukter, der hjælper alle til at gå mere behageligt og få en bedre fodsundhed.

Trods et stort udvalg så Minfots team et hul i markedet for forskellige produkter og valgte derfor selv at udvikle produkter, der ikke kun giver dine fødder komfort – men giver hele din krop et bedre velvære.

Minfots kollektion startede med støttestrømper, hvor der var hul på markedet af støttestrømper, som alle har lyst til at bruge. Hvilket skabte en kollektion af støttestrømper, der både er stilrene og stilrene – uden at gå på kompromis med kvalitet og kompression. Støttestrømperne er blandt andet blevet populære i skole, sundhed og omsorg – men har også nået en større målgruppe, som tidligere ikke har ønsket at bruge støttestrømper. Minfots støttestrømper er blevet kendt som "støttestrømperne du ikke behøver at skamme dig over" og fås i dag i flere forskellige materialer, mønstre og farver. Du kan se alle Minfots støttestrømper her.

I kollektionen er der også sokker, der er udviklet og designet til at give dine fødder uovertruffen komfort, men også løse problemer som kolde fødder eller svedige fødder. Strømperne fås i forskellige materialer, alt efter hvad dine fødder har brug for. Strømperne fås fx som gåsokker – med unikke teknologier som polstret hæl og tå, der er søvnløse, der er med til at give dine fødder en blød komfort og samtidig minimere risikoen for, at du bliver ramt af skognav eller vabler. Strømperne fås også til dem, der har problemer med følsomme fødder eller diabetes, hvor vi har valgt at lave ekstra bløde sokker med løs elastik og med ekstra flade sømme. Men uanset hvilken Minfot-sok du køber, vil vi gerne have, at den giver dine fødder den komfort, du har brug for, og opfylder dine behov.

En del af strømpekollektionen er "Made in Sweden", hvor sokkerne er produceret i Sverige og fylder kridtet til OEKO-TEX® 100, et verdensomspændende sundhedsmærke for tekstilråvarer og slutprodukter. Med OEKO-TEX® er strømperne sikre at bruge, mens sokkernes produktion opfylder høje menneskelige økologiske krav. Hvor sokkerne ikke indeholder skadelige kemikalier. Du kan se alle Minfots sokker her.

Komfort og stil er noget, der driver hele kollektionen – og Minfots team har derfor også valgt at designe fodlige sandaler med en anatomisk fodseng, der giver dine fødder komfort, aflastning og et mere behageligt skridt. Hver sandal er designet til at give dine fødder en ideel base at gå og stå på, hvilket aflaster fødderne, skaber en mere jævn vægtfordeling over hele fodens overflade og dermed giver komfort til hele kroppen. Sandalerne fås til både mænd og kvinder og du kan se alle sandalerne her.

Komfort og stil er noget, der driver hele kollektionen – og Minfots team har derfor også valgt at designe fodsandaler med en anatomisk fodseng, der giver dine fødder komfort, aflastning og et mere behageligt skridt. Hver sandal er designet til at give dine fødder en ideel base at gå og stå på, hvilket aflaster fødderne, skaber en mere jævn vægtfordeling over hele fodens overflade og dermed giver komfort til hele kroppen. Sandalerne fås til både mænd og kvinder og du kan se alle sandalerne her.

Men uanset hvilket Minfot-produkt du vælger, så ønsker vi, at det giver dig komfort i hvert et skridt, du tager, og så du kan tage med os – uanset hvor du går.

Minfot - walk with us

202 produkter

202 produkter

Minfot-Sneakers-Båstad-Vegan-White.jpg
Mjuk fotbädd
vegan
Hållbart
Minfot

Minfot Sneakers Båstad Hvid

1.099,00 kr.