• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Fodsvamp? Her er de behandlinger, der er bedst i test
Tips og råd til dine fodproblemer

Fodsvamp? Her er de behandlinger, der er bedst i test

Fodsvamp er en af ​​de mest almindelige fodinfektioner. Fodsvamp angriber normalt huden mellem tæerne, og er karakteriseret ved kløe, der senere fører til, at huden bliver fugtig, hvid, flaget og revnet. Du kan også få revner i huden, mellem lilletåen og den næste tå. Her finder du forskellige behandlinger mod fodsvamp.

Heldigvis kan du behandle fodsvamp med fodsvamp, der effektivt dræber fodsvamp.

Hvad er fodsvamp?
Fodsvamp er meget smitsom og derfor er det også almindeligt at blive ramt af det. Atletens fod kan spredes gennem våde gulve, håndklæder, sko og sokker. For at undgå fodsvamp bør du vaske og tørre dine fødder ordentligt, især forsigtigt mellem tæerne. Det er også godt at undgå at gå barfodet på våde gulve i fx svømmehaller, omklædningsrum og lignende. Ved at bruge badesko undgår du at gå barfodet. Badeskoene hjælper dig også med at minimere risikoen for at glide på den glatte og våde overflade.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/FotsvampHärärbehandlingarnasomärbästitest/fotsvamp-behandling-bast-i-test.jpg
Træner du meget, har du også større risiko for at lide af fodsvamp, fordi svampen trives bedst i varme og fugtige omgivelser.

Der findes to forskellige typer fodsvamp, den mest almindelige fodsvamp hedder tinea pedis og er i øjeblikket en af ​​de mest almindelige fodinfektioner. Denne type fodsvamp påvirker cirka 15 % af verdens befolkning. Mænd er generelt mere modtagelige for at få fodsvamp, og chancerne for at få fodsvamp stiger også med alderen.

En svensk undersøgelse fra 2004 viste allerede, at 580.000 af Sveriges befolkning havde problemer med fodsvamp og uden behandling kan både neglesvamp og fodsvamp give store problemer og påvirke ens helbred.

You will also like this