• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvad skal man undgå med hælspore?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvad skal man undgå med hælspore?

Hvis du har hælspore, er der flere ting, du bør undgå.

Det er vigtigt, at du aflaster hælen så meget som muligt, så du ikke stresser hælsporen og skaber mere smerte og ubehag. For at gøre det er der flere ting, du kan tænke på:

- Langvarig stående eller gang på hårde gulve og hårde overflader - Forsøgte at aflaste hælen og ikke stå i længere tid eller gå på hårde gulve, såsom beton. Har du et erhverv, hvor du ikke kan sidde ned eller et erhverv, hvor du går og står meget, er det vigtigt, at du bruger stødabsorberende sko, så du tager trykket af hælene og lindrer smerterne. Har du arbejdssko og ikke kan skifte sko, kan du bruge bløde og stødabsorberende skoindlæg, som du kan placere i dine eksisterende arbejdssko.

- Høje hæle eller sko med dårlig dæmpning - Disse typer sko vil stresse hælene og kan endda gøre hælspore værre. Prøv at bruge stødabsorberende og behagelige sko, der er tilpasset hælspore.

- Overdreven træning eller træning, der stresser foden – Du kan fortsætte med at træne, hvis du har en hælspore, men du bør justere din træning. Fysiske aktiviteter som at hoppe og løbe, hvor hælen er udsat for et stort pres, bør undgås. Træn i stedet på måder, der ikke udsætter hælen for tryk og belastning, for eksempel svømning og cykling.

You will also like this