• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan slippe af med benhindebetændelse hurtigt?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvordan slippe af med benhindebetændelse hurtigt?

Hvordan slipper man hurtigt af med benhindebetændelse?
For at slippe af med benhindebetændelse er der forskellige ting, du kan gøre. Det er vigtigt, at du hviler dig og undgår aktiviteter, der forårsager smerte. Træner du og stresser din benhindebetændelse, bør du ændre din træning, eller vælge lavintensiv træning, der ikke belaster underbenene. Eksempler på motion, som du kan dyrke, når du har benhindebetændelse, er vandgymnastik, svømning eller cykling.

Dernæst bør du kigge efter, hvilken slags sko du bruger – både når du træner og i hverdagen. Ved at bruge sko, der er bløde, behagelige, lindrende og stødabsorberende, minimerer du belastningen af knoglehinderne og lader betændelsen hele i fred. Men der er også andre produkter, der er specielt skabt til at lindre og behandle ubehaget forbundet med benhindebetændelse.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Problemlösaren/benhinneinflammation.jpg
Produkter, der hjælper dig med at slippe af med benhindebetændelse og lindre smerten:

SKO | Sko, der er tilpasset til benhindebetændelse, aflaster fødderne og på en måde også hele kroppen. Skoene er med til at give en blød, dæmpende og aflastende base at gå og stå på. Hvilket minimerer stress på knoglehinderne og lindrer smerter.

SÅLER - placer i dine eksisterende sko | Hvis du ikke ønsker at købe nye sko, kan du i stedet bruge såler og indlægssåler i dine eksisterende sko. Sålerne er specielt skabt til at give dine fødder støtte, komfort og samtidig aflaste knoglerne – så betændelsen får en chance for at hele i fred.

SPORTSTRØMPER MED KOMPRESSION ELLER STØTTESOKKER | Støttestrømper, eller kompressionsstrømper som de også kaldes, er almindeligt anvendte ved bughindebetændelse – især ved fysisk aktivitet. Årsagen er, at støttestrømperne øger blodcirkulationen, hjælper knoglerne til at varme op mere effektivt og forhindrer, at musklerne bliver kolde under træning. Alle disse faktorer er med til at lindre smerten i skinnebenene og giver en lindrende følelse.

BENVARMER | Benvarmere er et populært tøj at bruge til at lindre smerten i skinnebenene. Da benvarmerne holder dine skinneben varme, lindrer det både smerter og ubehag.

You will also like this