• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvorfor brænder mine tæer?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvorfor brænder mine tæer?

Hvis du føler, at du har en brændende fornemmelse i tæerne, eller at du har ondt i forfoden, kan du have Mortons syndrom, eller Mortons sygdom, som det også kaldes.

Hvad er Mortons syndrom / Mortons sygdom?
Mortons syndrom betyder, at en nerve i forfoden har været i klemme i lang tid. Noget, der kan ske, hvis du bruger dårligt siddende sko, hvis du har sko på, der er for stramme, eller hvis du har en nedsænket forsvang.
Når nerven er i klemme i længere tid, dannes en nerveknude, som igen skaber smerte, følelsesløshed og en brændende fornemmelse.
Alle kan lide af mortons, men det er almindeligt blandt dem, der løber og jogger meget. Det er også almindeligt, at kvinder, der går med meget højhælede sko, har problemer med Mortons syndrom.
https://www.minfot.dk/pub_docs/files/Varförbrännerdetitårna/mortons-syndrom.jpg
Hvordan slipper jeg af med den brændende fornemmelse?
Hvis du har mortoner, er det vigtigt, at du aflaster den forreste svang af foden. Ved at løfte eller aflaste den forreste bue, kommer nerverne ikke i klemme - og der er flere forskellige ting, du kan gøre:

- Træn fødderne for at styrke musklerne i foden og modvirke nedsænkede buer.
- Brug rummelige sko, eller sko med en rummelig tåboks, der ikke klemmer eller trykker på forsiden af ​​foden.
- Brug puder. Puder er det mest almindelige at bruge for at slippe af med smerten og den brændende fornemmelse. Puden sikrer, at føddernes bueform på mellemfodsknoglen bevares. Hvilket får afstanden mellem knoglerne i fødderne til at øges og trykket på nerven falder.

Nedenfor kan du se vores bedst sælgende produkter til at lindre den brændende fornemmelse i tæerne og smerten. Alle vores produkter til mortoner er nøje udvalgt af vores fysioterapeut.

You will also like this