• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
Hvorfor gør mine underben ondt?
Tips og råd til dine fodproblemer

Hvorfor gør mine underben ondt?

Hvis du har smerter i underben, kan du have benhindebetændelse

Hvis du har smerter i underben og spekulerer på, om du har bughindebetændelse, er der visse symptomer, du kan kigge efter. Når du har periosteitis, er det almindeligt at:
- Du har smerter på indersiden eller forsiden af ​​underbenet
- Benene kan føles stive, når de går eller står efter at have siddet et stykke tid
- De første skridt skaber som regel smerter, men efter man har bevæget benene et stykke tid, aftager smerterne.
- Hen på aftenen, eller efter fysisk aktivitet, kan du have en kedelig smerte.

Hvis symptomerne ovenfor matcher dine smerter i underben, har du sandsynligvis benhindebetændelse. Benhindebetændelse kan ramme alle, men det er almindeligt at opleve problemer, hvis man har overbelastet benene for meget eller har gået i længere tid i dårlige sko, der ikke giver støtte eller aflastning.

Benhindebetændelse er egentlig ikke en betændelse, men en belastningsskade. Derfor er det vigtigt, at du hviler dig fra den aktivitet, der forårsager smerterne.

For at komme smerterne i underben til livs, er det vigtigt, at du bruger ordentlige og stabile sko, der aflaster trykket på underben og sikrer, at hele kroppen er i den rigtige position. Det er også vigtigt, at du hviler fra den aktivitet, der skaber smerten. Du kan for eksempel ændre din træning ved at cykle i stedet for at løbe.

For at lindre smerterne i knoglerne kan du også bruge støttestrømper. Støttestrømperne er med til at øge blodcirkulationen. Dette medvirker til gengæld til, at musklernes membraner opvarmes mere effektivt og lindrer smerter.

Herunder kan du se vores bedst sælgende produkter, der er tilpasset til at lindre smerter forbundet med benhindebetændelse.

You will also like this