Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos Minfot.dk

På Minfot.dk værner vi om dit privatliv, og bestræber os altid på et højt niveau af databeskyttelse. Vores vilkår og privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler og anvender dine personoplysninger.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i vores behandling af dine personoplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have nogle spørgsmål til dette.

Minfot.dk er E-mærket  

E-mærket E-mærket er en nonprofit organisation, som blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

E-mærket garanterer forbrugerne en sikker handel, når de vælger at købe ind på en e-mærket webshop, og sikrer de certificerede webshops det korrekte juridiske grundlag i købsflowet, så de ikke kommer i klemme i kundesager på grund af overtrædelser af gældende krav og regler.

Hos Minfot i Båstad AB håndterer vi de oplysninger, som du har givet os, når du køber eller besøger www.minfot.dk, kommunikerer med os, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. "Personoplysninger" er enhver form for information, som direkte eller indirekte kan identificere en person. De personoplysninger, vi håndterer, er dit for- og efternavn, din adresse, dit telefonnummer, dit CPR-nummer og din e-mailadresse.

______________________________

Hvem er den dataansvarlige for dine personoplysninger?

Minfot i Båstad AB, Orgnr: 556836-2320 - Hallandsvägen 19, 269 36 Båstad er dataansvarlig for ​​de personoplysninger, som du har sendt til os. Minfot i Båstad AB er også ansvarlig for dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

De generelle bestemmelser for behandling af personoplysninger gælder for hele Minfot i Båstad AB. Minfot i Båstad AB håndterer altid dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen, og med respekt for den personlige integritet. Al behandling af personoplysninger, er baseret på gældende lovgivning på området. Vi anvender kun dit CPR-nummer, når dette er nødvendigt, for at sikre ​​en sikker identifikation, eller hvis der er en anden væsentlig grund. Vores politik er at anvende dit CPR-nummer, i så begrænset omfang som muligt.

Vi arbejder efter tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter de personoplysninger, der håndteres, så disse ikke går tabt, ødelægges, manipuleres eller stilles til rådighed for uvedkommende.

Hvis du foretager et køb og indtaster din e-mailadresse ved checkout, modtager du tilbud fra os via e-mail. Disse e-mails er nyhedsbreve, og du kan til enhver tid afmelde dig fra vores nyhedsbrevsudsendelse. Dette kan ske enten via linket ”Afmeld” nederst i mailen, eller ved at kontakte vores kundeservvice: info@minfot.dk eller på telefon: +46 43 17 25 00 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00.


Hvorfor bruger vi dine personoplysninger?

I de situationer, hvor vi anvender dit CPR-nummer, er ved køb, hvor vi har brug for at identificere dig ved kundeservice henvendelser, eller når du beder hvilke personoplysninger vi anvender vedrørende dig, eller ønsker at få rettet dine oplysninger, som er fejlagtige. Dette er også gældende, hvis du beder os om at slette, begrænse eller anmoder om en kopi af dine personoplysninger, samt ved spørgsmål om dit køb, spørgsmål til produkter, returhåndtering, leveringsspørgsmål eller ved ændringer af eksisterende ordrer eller lignede henvendelser.

Du har ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, vi indsamler om dig. Du kan kontakte vores kundeservice, som vil sende de oplysninger, du ønsker. Når du kontakter kundeservice, modtager du en formular pr. mail. Denne skal udfyldes korrekt. I formularen skal du også identificere dig selv, i henhold til instruktionerne.


Hvilke typer af personoplysninger håndterer vi?

Vi håndterer følgende oplysninger:

-          Dit fulde navn

-          CPR-nummer

-          Kontaktoplysninger herunder adresse, e-mail og telefonnummer

-          Betalingshistorik

-          Betalingsinformation

-          Din korrespondance med os

-          Oplysninger om køb, købsdato, købstidspunkt, reklamationer eller andre fejl / klager

 

Retsgrundlag: Juridisk forpligtelse

Indsamlingen af dine personoplysninger, udføres i overensstemmelse med persondataloven. Hvis oplysningerne ikke gives, kan vores juridiske forpligtelse ikke opfyldes, og vi er derfor nødsaget til at ikke at gennemføre købet på vores website

Opbevaringsperiode: Indtil købet er gennemført (inklusive levering og betaling) og i en efterfølgende periode på 36 måneder, eller op til 5 år, for at data håndteres i overensstemmelse med bogføringsloven.

Vi håndterer desuden dine oplysninger på lige vilkår, som vores virksomhed er underlagt i henhold til de juridiske forpligtelser i den gældende lovgivning, ifølge domstole eller myndigheder (f.eks. bogføringsloven, hvidvaskningsloven eller reglerne om produktansvar og produktsikkerhed, der påbyder en virksomhed at underrette forbrugere i tilfælde af f.eks. en defekt vare eller en hjemkaldelse af et specifikt produkt).

Vi bestræber os på, at personoplysninger håndteres med samtykke fra den pågældende person. Et givet samtykke kan altid tilbagekaldes. Hvis et samtykke tilbagekaldes, håndterer Minfot i Båstad AB ikke personoplysningerne yderligere, eller opdaterer tidligere indsendte data. Hvis et samtykke tilbagekaldes, afsluttes behandlingen af data straks. Bemærk, at på trods af et tilbagekaldt samtykke kan det være nødvendigt at håndtere disse data yderligere, for at håndhæve loven eller aftalen.


Hvem har adgang til og håndterer dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Minfot i Båstad har kan deles med virksomheder, vi samarbejder med, hvis dette er nødvendigt.. Disse virksomheder fremgår nedenfor og assisterer os med:

- Transport (logistikvirksomheder)

- Betalingsløsninger (kortløsningsvirksomheder, banker og andre betalingstjenester såsom Klarna Bank AB)

- IT-tjenester (virksomheder, der håndterer den nødvendige drift, teknisk support og vedligeholdelse af vores IT-løsninger)

Når disse virksomheder er involverede, er det kun ved formål, der er forenelige med de oplysninger, der er blevet indsamlet (eksempelvis for at være i stand til at opfylde vores forpligtelser i henhold til købsaftalen). Vi sikrer, at virksomhederne håndterer oplysningerne i henhold til sikkerhed og privatliv for personoplysninger. Vi har indgået aftaler med alle virksomhederne, der garanterer, at dine data håndteres sikkert. Aftalen forpligter sig også til at overholde vores og de gældende sikkerhedskræv i loven, begrænsninger mv.


Opfyldelse af virksomhedens juridiske forpligtelser:

Vi deler desuden dine personoplysninger med visse virksomheder, der selv er ansvarlige for at håndtere personoplysningerne korrekt. Vi er dermed ikke ansvarlige for personoplysningerne, og det betyder, at vi ikke har kontrol over, hvordan de oplysninger, der gives til virksomheden håndteres. De virksomheder, som vi deler personoplysninger med som selv er ansvarlige for dem er:

- Statslige myndigheder (politi, skattemyndigheder eller andre myndigheder), hvis vi er forpligtet til det ved lov eller i tilfælde af mistanke om en lovovertrædelse

- Virksomheder, der transporterer varer (logistikvirksomheder og speditører)

- Virksomheder, der tilbyder betalingsløsninger (kortløsningsvirksomheder, banker og andre betalingstjenester)

Når dine personoplysninger deles med en virksomhed, der selv er ansvarlig for personoplysningerne, træder den pågældendes virksomheds privatlivspolitik i kraft samt håndteringen af personoplysningerne.

Tilpasning af tjenester for at blive mere brugervenlige

Vi ønsker det bedste for dig som kunde, og derfor er det vigtigt for os at kunne evaluere, udvikle og forbedre din shopping oplevelse, samt at kunne tilbyde dig en personlig og relevant oplevelse, når du handler på vores webshop.

Ud over at dine personoplysninger kan bruges som identifikation, kan den også bruges til markedsføring, nyhedsbreve og til statistiske formål. Oplysningerne kan også bruges til at sende breve, mails og sms’er samt til markedsføring og information, hvis du ikke har frabedt dig dette. Du kan når som helst kontakte vores kundeservice, for at afmelde vores markedsføring til dig.

Vi analyserer informationerne og baserer disse oplysninger på eksempelvis købshistorik, alder eller køn. Ud fra disser informationer, oprettes forskellige kundesegmenter sammen med ikke identificerbare data, uden nogen forbindelse til dig som individ. Analysen danner grundlag for at skabe en optimal brugeroplevelse, der giver dig som kunde mulighed for at påvirke og anmelde vores varesortiment. Analysen danner således grundlaget for fremtidige indkøb, men også for brugervenlige ændringer, såsom designændringer på hjemmesiden, www.minfot.dk.

Således håndterer vi information som:

- Alder

- Køn

- Bopæl

- Købs og brugergenereret data (f.eks. klik- og besøgshistorik)

- Information og feedback vedrørende vores tjenester og produkter

- Tekniske data vedrørende de anvendte enheder og deres indstillinger (f.eks. sprogindstillinger, IP-adresse, browserindstillinger, tidszone, operativ system, skærmopløsning og platform)

- Oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder via "cookies". Du kan læse mere om, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem her.

Oplysninger om, hvordan du har interageret med os, dvs. hvordan du har anvendt tjenesten, hvor og hvor længe du har besøgt forskellige sider, svartider, downloadfejl, hvordan og hvornår du forlader tjenesten osv.