• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Forskel på benlængde

Her finder du produkter, der er designet til at lindre og behandle problemer relateret til forskel på benlængde.

Benlængdeforskel kan forårsage smerter i hofte og ryg på grund af den fejlstilling, der opstår. Benlængdeforskel kan nemt afhjælpes ved hjælp af et hælindlæg, der hæver det kortere ben til den korrekte position og giver dig mulighed for at undgå fejljustering.

Normalt kan en lille benlængdeforskel ikke betyde, at op til to centimeter giver nogen gener. Men med en større forskel i benlængde kan der være risiko for rygsmerter på længere sigt.

Benlængdeforskel er ikke noget der er usædvanligt, intet menneske er helt symmetrisk og derfor er det måske ikke så mærkeligt at vores kropshalvdele adskiller sig lidt fra hinanden. Benlængdeforskellen kan være synlig, men behøver ikke være det.

Årsagen til benlængdeforskellen kan være medfødt eller forårsaget af en eller anden sygdom. Det kan også skyldes et gammelt knoglebrud, hvor knoglen kan være blevet lidt komprimeret under bruddet. Eller en bestemt del af den skadede knogle går tabt i helingsprocessen.

HVAD ER Benlængdeforskel?

Benlængdeforskel betyder, ligesom navnet antyder, at der er forskel i benlængde - og årsagen til denne forskel kan både være strukturel og funktionel. Den strukturelle benlængdeforskel betyder, at det ene ben er kortere end det andet i skelettet.

En strukturel forskel i knoglelængde kan enten være medfødt eller være opstået som følge af et brud, bruskskade eller operation. Hvis benene er forskellige, er bækken og rygsøjle normalt skævt, hvilket igen kan skabe smerter i ryg og hofter.

Benlængdeforskel 

- Skævhed i kroppen
- Problemer med smerter i ryg eller hofter

2 produkter

2 produkter

Du har set 2 ud af 2 produkter