• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Følsomme fødder

Her finder du produkter designet til dig med følsomme fødder.

Hvis du har følsomme fødder, kan det være svært at finde behagelige sko, sokker og fodpleje, der passer. Følsomme fødder er ofte forbundet med diabetes, psoriasis og reumatiske sygdomme. Men alle kan have følsomme fødder, eller har problemer med følsomme fødder. Der er også tidspunkter i livet, hvor dine fødder kan blive ekstra følsomme, for eksempel når du er gravid, eller hvis du har en sygdom.

Hvis du har følsomme fødder, kan "almindelige sko" og "almindelige sokker" skabe ubehag for dig. For eksempel er det almindeligt, at folk med følsomme fødder oplever ubehag af sømme og elastikker, der findes på sokker eller sømme og hårde rygskaller, der findes på sko.

Derfor er det almindeligt at lide af blærer, sko chafing og andre ubehag, når du har følsomme fødder. Hvis du har følsomme fødder, er det vigtigt, at du tager dig af dem. Det betyder, at du giver dine fødder de bedste betingelser og minimere risikoen for skader på dine fødder.

PRODUKTER TIL FØLSOMME FØDDER

Sokker til følsomme fødder
Sokker, der er designet til følsomme fødder, til dem, der har diabetes, eller som har brug for bløde sokker. Men de er også designet til dem, der ikke kan lide almindelige sokker, eller finder almindelige sokker ubehagelige. Sokkerne er også designet med en ekstra blød og løs elastik, som gør det muligt for sokkerne at sidde oven på benet uden at skabeubehag. Alle vores sokker til følsomme fødder er designet til at forhindre skader, der kan forårsages af friktion, og HER kan du se alle vores sokker, der er designet til følsomme, skrøbelige fødder.

Sko til følsomme fødder
sko til følsomme fødder er designet til at give dine fødder komfort, relief og støtte. Skoene er designet med en indvendig uden sømme, eller er designet med ekstra bløde sømme, der giver dine fødder komfort. Skoene har også et design, der forhindrer skoene i at skubbe eller irritere. Skoene har en rummelig pasform og tåkasse,der giver dine fødderden plads, de har brug for.

Skoene fås også som "specielle sko", der er designet til dem med følsomme fødder, diabetes eller som for nylig har opereret på deres fødder. De specielle sko fås også som medicinsk klassificeret og har et foder, der er specielt designet til at opretholde hygiejniske forhold. Her kan du se alle vores specielle sko.

Fodpleje for følsomme fødder
Fodpleje for følsomme fødder er specielt designet til at passe dine fødder og modvirke forskellige fodproblemer. For eksempel, fodpleje produkter er tilgængelige som fod cremer, der er designet til at modvirke tør, hård hud og samtidig beskytte mod infektioner. Her kan du se fodpleje, der er specielt designet til dem, der har følsomme fødder, ømme fødder eller diabetes.

Støtte og beskyttelse af følsomme fødder
For at lindre problemer som sko chafing, hård hud eller blærer, der er forskellige støtter og beskyttelser, som du kan bruge. For eksempel er der bløde gelépuder, der hjælper med at lindre eller modvirke gnidning og tryk. Her kan du se alle vores understøtninger og beskyttelser, der er designet til at give komfort uden at skabe ubehag.

Såler designet til følsomme fødder
Hvis du har følsomme fødder, eller hvis du ofte oplever problemer med blærer og gnidninger, kan det skyldes en forskydning. Ved at bruge anatomisk designede såler og skoindsatser kan du fordele belastningen over hele overfladenaf fodena. Mens sålerne bidrage til at give dine fødder komfort og lindre dine knæ, hofter og ryg. Her kan du se alle vores såler, der giver dine fødder komfort og hjælper med at give dine fødder de bedste betingelser.

Hvis du har mistanke om, at du har følsomme fødder og har sår eller blærer, der er vanskelige at helbrede, anbefaler vi at kontakte din læge, da følsomme fødder kan være forbundet med forskellige sundhedsproblemer og sygdomme.

341 produkter

341 produkter

Du har set 36 ud af 341 produkter