Chelsea boots

Her finder du fodformede Chelsea boots, der giver dine fødder komfort, støtte og aflastning.

Uanset anledningen, kan du tage dit outfit til et helt nyt niveau og desuden være hverdagsfin med tidløse og klassiske Chelsea boots til både kvinder og mænd. Siden 1850'erne har de været et ikon på fødder og forgyldt mange skogarderobe. De bedste er, at de fungerer lige så godt på arbejdet som  i weekenden, og der er en for enhver stil og smag.

Chelsea boots er uden tvivl en ikonisk model, der konstant opdateres. De gør både jobbet med at holde stilen, mens funktion og bekvemmelighed giver meget komfortable såvel som praktiske sko.  Generelt er de klassiske Chelsea Boots lidt smalle, men fås i flere forskellige lester, der passer til forskellige fødder. Med sin elastik i siderne gør den dem også nemme at tage på og af.

 I vores sortiment finder du et varieret udvalg, som du kan have til enhver tid. Det kan være boots, der sidder godt i foråret og sommeren, der føles luftige. Eller Chelsea boots med højere skafter, der er perfekte til efterår og vinter, og som holder dine fødder både varme og tørre. Modellerne er varierede, og det samme er funktionerne. Øjenkugler fås for lettere indsættelse af skoene, strikket på både indersiden og ydersiden af anklen, den har en afrundet tå, og mange af modellerne har anatomisk fodseng og er ergonomisk designet.

Nu er det din tur til at forgylde dine fødder med et par Chelsea støvler.  Du kan aldrig have for mange Chelsea Boots.

45 produkter

45 produkter

fotriktiga-boots-herr-black.jpg
Bred Läst
Varmfodrat

Jomos Herr Mainz Black

699 kr.
1.095 kr.

Du har set 36 ud af 45 produkter